Teo Trandafir, reacţie DURĂ! Ce spune despre Alexandru Arșinel: „Am să vă fac o mărturisire”

Teo Trandafir a răbufnit și a sărit în apărarea actorului Alexandru Arșinel, după ce unii i-au adus acuzații grave. Prezentatoarea a vorbit despre ”pecetea” pe care Arșinel o poartă după transplantul de rinichi.

RomaniaTV.net
03 dec. 2017, 14:25
Teo Trandafir, reacţie DURĂ! Ce spune despre Alexandru Arșinel: „Am să vă fac o mărturisire”

Teo Trandafir consideră că Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă delicată după moartea colegelor sale, Stela Popescu și Cristina Stamate.

„Am sa va fac o marturisire, Alexandru Arsinel nu si-a revenit niciodata dupa acele acuzatii! Intotdeauna s-a simtit si nedreptatit, si umilit pe nedrept si pus la zid pentru un lucru de care nu este vinovat! La un moment dat, chiar am facut un interviu cu domnia lui, mai putin formal, si era intrigat. L-am inteles perfect! Era firesc ca in momentele lui de imuno-depresie psihica, atunci cand pur si simplu iti „cade” psihicul, la el sa se rupa firul exact unde este mai subtire. Acolo, in acuzatiile ca a facut o operatie dificila in detrimentul altora, are Arsinel un punct nevralgic, acolo il doare cel mai tare si, in momentul in care ceva rau i se intampla, tot acolo se intoarce, fiindca va dati seama ca toate acele rautati si-au pus amprenta asupra lui. Sa faci un transplant de o asemenea dificultate si apoi sa iesi intr-o lume ostila, trebuie sa fie infiorator! Nu iau partea nimanui, dar ar trebui, mai ales in clipele acestea, sa incercam, daca am putea, sa mentinem opiniile impotriva altora pentru noi! Macar pana trece necazul! Cei care l-au acuzat pe Alexandru Arsinel, parerea mea este ca trebuie sa se opreasca putin, macar acum”, a spus pentru wowbiz, Teo Trandafir.

Actrița Cristina Stamate a murit, la vârsta de 71 de ani. Ea fusese internată la Spitalul Floreasca din Capitală, chiar în ziua în care colega ei de scenă, actrița Stela Popescu, a murit.