Teodor Atanasiu, huiduit la Consiliul Naţional al PNL. Vicepreşedintele a plecat de pe scenă VIDEO

Vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a fost huiduit de liberali în timp ce îşi ţinea discursul la Consiliul Naţional al partidului.

23 mai 2015, 12:09
Teodor Atanasiu, huiduit la Consiliul Naţional al PNL. Vicepreşedintele a plecat de pe scenă VIDEO

Teodor Atanasiu a generat rumoare la şedinţa PNL. Vicepreşedintele partidului a fost taxat de liberali în momentul în care acesta şi-a început discursul.

Când a urcat pe scena Consiliului Naţional, Atanasiu a fost huiduit de cei prezenţi în sală. La un moment dat, a intervenit Vasile Blaga: „Am o mare rugăminte: am spus că trecem peste tot şi toate! Haideţi să fim uniţi!”. În ciuda apelului lui Blaga, oamenii i-au strigat lui Atanasiu: „Scuze, scuze!”.

Victor Ponta: Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori

Nefiind lăsat să îşi susţină discursul, Teodor Atanasiu a renunţat la a se mai adresa colegilor săi: „Vă mulţumesc pentru primire”. El s-a îndreptat spre locul său de la prezidiu, unde a dat mâna cu Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu a încercat să calmeze spiritele şi i-a întins mâna lui Atansiu. Imediat, cei din sală au început să scandeze: ”Predoiu, Predoiu, Predoiu!”.

Presa a difuzat o înregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea într-o ședință a vechiului PNL, la Bistrița, despre faptul că membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia că o să aibă prim-ministru, prin Cătălin Predoiu, dar că nu îl vor avea. Totodată, Atanasiu ar mai fi spus că cei din garda PDL ”o să dispară rând pe rând”, pentru că nu ar mai fi nevoie de ei.

RĂZBOI MONSTRU în PNL. „Ne-am ţinut de nas şi am fuzionat. Nu vor primi premierul!” STENOGRAME-BOMBĂ