Teodorovici îi dă REPLICA lui BĂSESCU: Astăzi, când am plecat de acasă, m-am uitat mai atent la cum ies pe uşă

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a afirmat vineri, la Palatul Victoria, că în momentul în care a plecat de acasă s-a uitat "mai atent" cum iese pe uşă, atâta vreme cât "cineva" îl urmăreşte zi de zi.

19 sept. 2014, 10:03
Teodorovici îi dă REPLICA lui BĂSESCU: Astăzi, când am plecat de acasă, m-am uitat mai atent la cum ies pe uşă

Astăzi, când am plecat de acasă, m-am uitat mai atent la cum ies pe uşă. Am zis că dacă totuşi stă cineva şi mă urmăreşte zi de zi, măcar să mă aibă ca model, sper”, a spus ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, făcând aluzie la acuzaţiile de joi seară ale preşedintelui Traian Băsescu, care l-a numit pe ministru „băiatul din discotecă„, potrivit Agerpres.

Preşedintele Traian Băsescu i-a criticat joi seară pe ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, şi pe ministrul Mediului, Rovana Plumb, pentru felul în care au reacţionat la declaraţiile sale despre faptul că Executivul nu a reuşit să cheltuiască fondurile alocate de Comisia Europeană pentru programul Locuri de muncă pentru tineret.

Şeful statului a afirmat că Eugen Teodorovici este „dandy de la fonduri europene„. „La afirmaţiile legate de locurile de muncă pentru tineret a fost o reacţie imediată şi promptă a băiatului din discotecă, ministru pentru fondurile europene. Şi ne informa dânsul, în replică, despre faptul că Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020 tocmai a fost trimis la Bruxelles pentru aprobare. Sigur că nimeni nu te pune să vorbeşti când nu ştii„, a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Băsescu îi atacă dur pe miniştrii lui Ponta: Teodorovici – dandy şi discotecar, Petrescu – incompetentă