Teorie trăsnită a unui academician: Noe a vorbit la telefonul mobil cu fiul său, înainte de Marele Potop

Publicat: Miercuri, 10 Ianuarie 2018 13:49 // Actualizat: Miercuri, 10 Ianuarie 2018 13:49 // Sursa: romaniatv.net

Un academician turc a provocat consternare şi şi polemici în opinia publică după ce a afirmat la postul public de televiziune, TRT 1, că Noe a vorbit la mobil cu fiul său, cu puţin timp înainte de Marele Potop.

Yavuz Örnek, profesor la Facultatea de Științe Marine a Universității din Istanbul, spune că Noe a încercat să-l convingă pe fiul său să urce în corabie, pentru a-l scăpa de Potop, şi a folosit un telefon mobil, fiindcă cei doi erau departe unul de celălalt.

"Noe şi fiul său se aflau la mai mulţi kilometri distanţă. Coranul spune că Noe a vorbit cu fiul său. Dar cum ar fi putut comunica? Prin ce minune s-ar putea face asta? Eu cred că au folosit telefonul mobil", a spus omul de știință. El a explicat că în vremurile lui Noe tehnologiile erau mult mai bune decât cele pe care le folosim în zilele noastre. Pentru a exemplifica, Yavuz Örnek a afirmat că Arca lui Noe era făcută din plăci de oțel, capabile să reziste la forţa unor valuri enorme, de 300-400 de metri înălțime, iar corabia era propulsată cu energie nucleară.

În plus, profesorul Örnek spune că după Potop nu un porumbel a fost trimis în văzduh să vadă dacă s-au retras apele, ci o dronă.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
corabia lui Noe marele potop Noe telefoane mobile antichitate
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H