Teorii controversate: Iisus a fost un astronaut antic cu o misiune bine definită pe Terra

Una dintre cele mai interesante, dar controversate teorii este cea a astronauţilor antici. Aceştia nu sunt decât extratereştrii care au coborât din ceruri încă din perioada paleolitică şi au interacţionat cu oamenii pentru a le schimba atât structura genetic, cât şi destinul pe această planetă.

23 apr. 2016, 13:58

Zecharia Sitchin, celebrul arheolog și scriitor, a fost obsedat de cultura sumeriană și de scrierile acestora. El a fost primul om care a susținut public că zeii adulați de sumerieni erau de fapt extratereștri, care au coborât pe Terra pentru a-i ajuta pe oameni să evolueze, potrivit efemeride.ro.

Sitchin susţine că extratereştrii au venit de pe o planetă aflată după Neptun, numită Nibiru. Această planetă, cea de a 12-a din sistemul solar, ar avea o orbită eliptică în jurul Soarelui, şi este menţionată în scrierile multor civilizaţii, inclusiv în ale mayaşilor. De obicei, existenţa ei este legată de venirea Apocalipsei.

Acești cosmonauți antici au venit pe Pământ pentru prima dată în urmă cu peste 450.000 de ani. Au avut gânduri pașnice și din anumite motive au ajutat omul antic să treacă prin spirala evoluției cât mai repede. Este limpede că civilizația sumeriană știa mai multe despre extratereștrii decât cunoaștem noi în prezent. Aceste fapte au fost consemnate pe numeroase tăblițe, care au fost interpretate în nenumărate feluri de către arheologi, de parcă adevărul trebuia ascuns cu orice preț.

Încrucişând genele extraterestre cu cele ale omului primitiv, Anunnaki ar fi creat o rasă hibrid, mai avansată, care ar fi putut să le asculte ordinele. Berossus, un preot sumerian, a menţionat, potrivit tăbliţelor cu inscripţii sumeriene, că zeii i-ar fi învăţat pe oameni cum să depăşească pragul de animal, învăţându-i despre matematică, medicină şi astronomie, punând bazele marii civilizaţii sumeriene.

Biblia și extratereștrii

Aşa să fi luat oare naştere Homo Sapiens – precursorul omului modern? Sitchin a vrut să-şi întărească spusele făcând referire la Vechiul Testament , în special la Geneză.

În Geneză, dar şi în Cartea Numerelor, sunt menţionate nişte creaturi, numite nefelimii care erau o „corcitură” dintre „fii lui Dumnezeu” şi „fiicele omului”. În Vechiul Testament există numeroase mărturii legate de încrucişările dintre îngeri şi oameni. Aşadar, erau îngerii, de fapt, extratereştri?

Un alt aspect important descris în Biblie, este chiar naşterea lui Iisus Hristos. Un înger ar fi venit la Maria, care îşi dorea un copil, şi i-ar fi prezis că va da naştere, virgină fiind, Mântuitorului rasei umane. Adepţii teoriei extratereştrilor din antichitate sunt de părere că Fecioara Maria ar fi fost inseminată artificial de către extratereştri, şi că Iisus ar fi, de fapt, un hibrid dintre oameni şi „îngeri”. Alte numeroase povestiri din Biblie pot fi legate de o întâlnire cu o rasă avansată, dar este acest lucru adevărat?

Este posibil ca acest fapt să fie adevărat pentru că altă explicație logică nici nu am avea. Fiul lui Dumnezeu, Iisus, a fost trimis pe Terra pentru ai trece pe oameni într-o altă etapă a dezvoltării lor.

Chiar dacă procesul a fost mult mai mulg decât viața lui Iisus, acesta s-a ridicat la ceruri după ce și-a încheiat misiunea. În acest sens, sunt numeroși specialiști în religie, care consideră că de fapt Iisus a fost un astronaut antic, venit pe Pământ cu un scop precis.

Similarităţile dintre zeităţile fiecărei culturi sunt multe. Majoritatea sunt fiinţe venite „din ceruri”, în „caleşti de foc”, „călare pe dragoni”, sau care ajungeau pe această planetă „despicând norii”.

De obicei, înainte de a se arăta, se auzeau zgomote puternice şi pe cer se vedeau lumini şi flăcări. Să fi fost acestea nave spaţiale? Mai mult ca sigur, dar atunci de ce s-a dorit implementarea creștinismului în rândul oamenilor și nu s-a prezentat din prima adevărul absolut?