TERESA FIDALGO bântuie din nou Internetul: Mesajul ŞOCANT de pe Facebook

Teresa Fidalgo a reapărut pe reţelele de socializare. Cazul unei femei pe nume Teresa Fidalgo, care a murit într-un accident de maşină în urmă cu 27 de ani încă stârneşte valuri pe Internet. 

06 apr. 2014, 09:49

Teresa Fidalgo bântuie din nou reţelele de socializare. Mesajul primit de mii de persoane din România, pe pe Facebook, suna astfel: „Bună, sunt TERESA FIDALGO, azi împlinesc 27 de ani de când am murit. Dacă nu trimiţi acest sms la alte 20 de persoane o să dorm cu tine mereu şi dacă nu crezi du-te pe google şi scrie TERESA FIDALGO, o fată nu a băgat în seamă acest mesaj şi după 20 de zile i-a murit mama”. 


Mesajul, un spam, a dus la foarte multe căutări, în special pe motorul căutare Google. Mai jos, încercăm să explicăm cum s-a dezvoltat mitul fantomei Teresa Fidalgo

Mitul fantomei Teresa Fidalgo

Mitul fantomei TERESA FIDALGO a debutat în 1983. Un accident de circulaţie de pe o autostradă din Portugalia s-a soldat cu moartea unei fete, pe nume TERESA FIDALGO.  De atunci se speculează faptul că fantoma TERESEI FIDALGO bântuia zona în care a murit tânăra.

Totul a pornit de la un filmuleţ postat pe internet. Filmuleţul prezintă un şofer care  a decis să oprească pentru a ajuta o fată care făcea autostopul.  În maşină se afla şi soţia şoferului. Cuplul ar fi încercat să folosească o cameră video pentru a înregistra convorbirea cu fata. Deodată, însă, faţa fetei a devenit extrem de fioroasă. Şoferul s-ar fi speriat, iar maşina a făcut accident. Aici se încheie materialul video, finalul nu îl cunoaşte nimeni. De la acest video a pornit mitul fantomei TERESA FIDALGO. Povestea spune că o fantomă care pare o fată normală face autostopul şi ucide şoferii care opresc pentru a o ajuta.