TERIBILISM la cote maxime, la Mamaia VIDEO

Imagini uluitoare au fost surprinse de români în acest weekend, pe litoral. Doi turişti au fost filmaţi în staţiunea Mamaia în timp ce îşi făceau poze pe maşină, în mers. Tot la Mamaia, un individ a fost surprins în timp ce intra cu bolidul în mare. 

26 iul. 2015, 11:57
TERIBILISM la cote maxime, la Mamaia VIDEO

Doi turişti au fost filmaţi, la Mamaia, în timp ce îşi făceau fotografii, în trafic, pe maşină. O tânără a ieşit prin trapă ca să se imortalizeze într-un selfie, apoi un băiat i-a urmat exemplul şi a ieşit şi el pe unul din geamurile laterale ca să se pozeze. Cu toate că maşina nu mergea cu viteză, şoferul era clar distras de prietenii care făceau circ, relatează România TV. La un moment dat a fost cât pe ce să lovească nişte pietoni care erau pe trecere.

Oamenii au văzut ce se întâmplă şi s-au oprit ca să facă ei loc maşinii. În urmă cu doar o săptămână, un tânăr din Brăila a fost filmat în timp ce stătea pe plafonul unei maşini, aflate tot în mers. Atât el cât şi amicul de la volan au fost amendaţi.

Tot în Mamaia, un individ a fost filmat în timp ce intra cu bolidul în mare, ca să lanseze un skijet. Oamenii de pe plajă au privit uluiţi cum şoferul face manevre în apă, cu toate că mai mulţi turişti erau în zonă.