MOMENTUL IMPACTULUI, surprins de camerele de supraveghere: CUM a murit Paul Walker VIDEO

Noi imagini cu tragicul accident în care a fost implicat actorul Paul Walker. Camerele de securitate de pe o clădire din apropiere au surprins momentul impactului dintre Porsche şi copacul de pe marginea străzii. 

03 dec. 2013, 07:59
MOMENTUL IMPACTULUI, surprins de camerele de supraveghere: CUM a murit Paul Walker VIDEO

Paul Walker a murit într-un accident groaznic. Poliţia încă anchetează cauzele accidentului, dar pe zi ce trece apar noi imagini, din unghiuri diferite, cu momentul impactului. O cameră de supraveghere de pe o clădire din apropiere a surprins chiar momentul impactului.  

Viteza a reprezentat un factor important în producerea accidentului de automobil în care şi-a pierdut viaţa actorul american Paul Walker, starul francizei „Furios şi iute”, afirmă poliţia din Los Angeles.

Accidentul în care a murit Paul Walker, protagonistul francizei cinematografice „Furios şi iute/ Fast & Furious”, a fost cauzat de o defecţiune mecanică a automobilului Porsche în care se afla actorul,fiind vorba probabil o scurgere de lichid la sistemul de direcţie , potrivit unor surse citate de TMZ.com.

Surse care au legătură cu magazinul auto Always Evolving, deţinut de Paul Walker şi Roger Rodas, cealaltă victimă din acest accident, spun că au văzut la locul accidentului urme de lichid pe asfalt, care preced urmele lăsate de cauciucurile automobilului Porsche în care s-au aflat cei doi bărbaţi.

 

Aceleaşi surse spun că urmele de cauciuc apar pe asfalt la o distanţă foarte mică de locul impactului. Potrivit surselor, dacă Roger Rodas ar fi pierdut controlul automobilului, atunci urmele de cauciuc ar fi trebuit să indice o schimbare a direcţiei de deplasare. În schimb, aceste urme formează o linie dreaptă. După părerea lor, acest element pare să certifice teoria potrivit căreia persoana aflată la volan nu a mai beneficiat de o funcţionare corectă a sistemului de direcţie.

Un alt element care a generat bănuieli se referă la faptul că flăcările au izbucnit extrem de repede în partea din faţă a automobilului. Aceleaşi surse spun că incendiul ar fi trebuit să izbucnească în spatele maşinii, unde se afla motorul automobilului, iar flăcările apărute în partea frontală întăresc teoria unei scurgeri de lichid.

Site-ul TMZ.com afirmă că automobilul Porsche Carrera GT, în valoare de 500.000 de dolari, nu suferise modificări şi nu era uzat, fiind condus destul de rar. Din acest motiv, aceleaşi surse consideră că accidentul a fost provocat de un defect de fabricaţie.

„Roger era un şofer de clasă mondială. Şi, deşi ar fi putut avea viteză mare (aşa cum spun poliţiştii), teoria potrivit căreia ar fi pierdut controlul maşinii este pur şi simplu absurdă”, a declarat o sursă citată de TMZ.com.

Departamentul de poliţie din Los Angeles a spus că viteza a reprezentat un factor major care a dus la producerea acestui accident de automobil. Agenţii de poliţie au găsit un automobil Porsche de culoare roşie, complet distrus şi cuprins de flăcări, atunci când au sosit la locul producerii accidentului, sâmbătă după-amiază, citată de accesshollywood.com.