Termen decisiv în dezafilierea Universităţii Craiova. Mititelu prezintă noi acte, Mircea Sandu şi Dragomir, la un pas de puşcărie

A început noul termen de judecată în cazul dezafilierii Universității Craiova. Adrian Mititelu a făcut publice mai multe documente, care, potrivit lui, demonstrează clar că formaţia sa nu nu a încălcat statutul FRF.

22 mart. 2017, 10:55
Termen decisiv în dezafilierea Universităţii Craiova. Mititelu prezintă noi acte, Mircea Sandu şi Dragomir, la un pas de puşcărie

Cazul dezafilierii Craiovei e în faţa ultimelor două termene. Potrivit deciziei tribunalului, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost obligați să plătească în solidar cu FRF și LPF despăgubiri către SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA în valoare de 1.084.592.000 lei (aproximativ 240 milioane euro). Totodată, aceştia au fost condamnați de Tribunalul București, în iunie 2016, la câte trei ani închisoare cu suspendare. Decizia nu a fost definitivă, fiind atacată cu apel.

Marţi, cu o zi înainte de penultimul termen de la Curtea de Apel, Mititelu a făcut publice pe pagina sa de Facebook mai multe documente care, conform lui, demonstrează că dreptatea îi aparţine.

Avand in vedere ca maine este unul dintre cele mai importante termene in cauza distrugerii UNIVERSITATII CRAIOVA, va prezint doua sentinte judecatoresti, aflate la dosarul cauzei.

1. Incheierea din 7 octombrie 2011 data in dosarul nr.4278/2/2011* de catre Curtea de Apel Bucuresti. In aceasta incheiere ramasa irevocabila, s-a constatat de catre instanta de judecata ca UNIVERSITATEA CRAIOVA nu a dat in judecata Federatia si ca conceptarea Federatiei in proces s-a produs in urma unei erori materiale.

2. Incheierea ramasa irevocabila a Tribunalului Dolj data in dosarul nr.7785/63/2012 prin care s-a constatat ca intelegerea contractuala incheiata intre U CRAIOVA si VICTOR PITURCA era supusa Codului Muncii si putea face obiectul judecatii de catre instantele de judecata. Mai mult, a constatat in mod irevocabil ca inclusiv potrivit statutului FRF acest tip de contracte de munca erau de competenta instantelor de judecata !

Prin urmare, am dovedit cu sentinte judecatoresti definitive ca nu am dat in judecata in Federatia, dar si ca in conformitate cu legea si cu statutul FRF, puteam sa ne adresam instantelor de judecata!„, a scris Mititelu, el ataşând mai multe documente.