TEROARE în FRANŢA: Un bărbat înarmat a încercat să pătrundă în sediul redacţiei Valeurs Actuelles

Un bărbat a încercat să pătrundă în sediul societăţii Valeurs Actuelles, joi dimineaţa, în jurul orei locale 11:00. Bărbatul a fost reperat de poliţişti în timp ce încerca să forţeze intrarea în sediu.

08 ian. 2015, 16:27
TEROARE în FRANŢA: Un bărbat înarmat a încercat să pătrundă în sediul redacţiei Valeurs Actuelles

Bărbatul a încercat să pătrundă în sediul Valeurs Actuelles pe o uşă de serviciu. Doi poliţişti care păzeau intrarea principală a clădirii care se află în cartierul în care este şi sediul Bursei din Paris, l-au văzut pe intrus şi l-au reţinut în final.

La percheziţie, poliţistii au găsit asupra intrusului mai multe şurubelniţe cu care urma să acţioneze. Bărbatul încercase să fugă de la locul faptei atunci când l-au văzut poliţiştii, dar a fost prins imediat de către aceştia. Oamenii legii au observat că bărbatul îşi scosese şi bateria de la telefonul său portabil, pentru a nu putea astfel să fie reperat de către poliţişti.

Citeşte şi ATENTAT TERORIST la PARIS. Mărturii zguduitoare: BĂLŢI de SÂNGE, trupuri la pământ, RĂNIŢI GALERIE FOTO VIDEO

Bărbatul venise din Belgia. El se află în prezent în custodia autorităţilor franceze, care l-au reţinut pentru anchetă.

Trei camioane şi poliţişti au fost trimise în zonă pentru a crea un baraj de securitate în jurul sediului publicaţiei vizate, după această tentativă de pătrundere clandestină în sediul clădirii.