Terorismul loveşte şi fotbalul. Meciul Belgia-Portugalia a fost mutat la Leiria UPDATE

Meciul amical de fotbal dintre reprezentativele Belgiei şi Portugaliei, prevăzut să se joace marţi, la Bruxelles, a fost mutat în oraşul portughez Leiria. Iniţial s-a anunţat că partida va fi anulată.

23 mart. 2016, 11:28
Terorismul loveşte şi fotbalul. Meciul Belgia-Portugalia a fost mutat la Leiria UPDATE

UPDATE Uniunea Belgiană de Fotbal a reveniot cu un comunicat prin care anunţă că meciul Belgia-Portugalia a fost mutat la Leiria. „Având în vedere evenimentele dramatice de ieri, în aceste momente dificile pentru a permite desfăşurarea de evenimente în condiţii de securitate şi având în vedere să starea de alertă la nivel naţional este de nivel patru, meciul de marţea viitoare de la Bruxelles cu Portugalia nu se va disputa pe stadionul Roi Baudouin. Consiliul de Administraţie al federaţiei, alături de antrenorul federal, staful tehnic şi federaţia portugheză, a decis ca aceast partidă să se dispute la Leiria, tot marţi, de la ora 21.45„, a anunţat forul belgian.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Din cauza terorismului, Belgia îşi anulează al doilea meci amical într-un interval de doar patru luni. Pe 17 noiembrie, reprezentativa „diavolilor roşii” şi-a anulat amicalul cu Spania, prevăzut să se joace la doar patru zile de la atentatele de la Paris.

Acum, anularea meciului cu Portugalia a venit la solicitarea primăriei din Bruxelles. Suporterii care şi-au cumpărat bilete la această întâlnire trebuie să trimită până pe 1 aprilie un email la adresa [email protected], urmând să li se explice procedura în urma căreia le vor fi restituiţi banii.