ATENTAT LA BERLIN. Teroristul de la Târgul de Crăciun, ucis în Italia, după ce a deschis focul asupra poliţiştilor

Principalul suspect pentru comiterea atentatului de la Târgul de Crăciun de la Berlin a fost prins în Italia, la Milano, şi împuşcat mortal, după ce a deschis focul asupra poliţiştilor care au vrut să-l legitimeze la un control de rutină.

RomaniaTV.net
23 dec. 2016, 10:02
ATENTAT LA BERLIN. Teroristul de la Târgul de Crăciun, ucis în Italia, după ce a deschis focul asupra poliţiştilor

Anis Amri, suspectul pentru atentatul de la Berlin, a fost ucis de forţele de ordine italiene, la Milano. Autorităţile italiene au confirmat că bărbatul împuşcat de carabinieri este Anis Amri, identificându-l pe baza amprentelor.

Potrivit primelor informaţii publicate de presa italiană, bărbatul, care mergea pe jos, a fost oprit pentru un control de rutină în jurul orei 03.00 (04.00 ora României), în Piazza 1 Maggio din Milano.

Tânărul a scos un pistol şi a deschis focul asupra ofiţerilor, unul dintre aceştia fiind rănit la spate. Oamenii legii au răspuns cu focuri de armă şi l-au ucis.

Bărbatul, de origine magrebiană, nu avea documente la el, dar corespunde descrierii suspectului pentru atentatul de la Berlin.

Anterior, poliţia daneză a anunţat că un bărbat care corespunde semnalmentelor lui Anis Amri a fost văzut în oraşul Aalborg, în nordul Danemarcei.

De asemenea, surse apropiate anchetei declarau pentru presa germană că autorităţile cred că Amri se află încă la Berlin.