TESTAMENTUL DENISEI MANELISTA: Cui i-a lăsat Denisa Răducu toate bunurile

Înainte să moară, Denisa Răducu a discutat cu membrii familiei ei şi a decis ca, în cazul în care nu va învinge boala, bunurile ei să rămână... unei persoare apropiate sufletului! Nu e vorba despre mama artistei, aşa cum s-ar fi putut aştepta toată lumea.  

23 iul. 2017, 09:34
TESTAMENTUL DENISEI MANELISTA: Cui i-a lăsat Denisa Răducu toate bunurile

Denisa Răducu, cu câteva săptămâni înainte să se stingă, a avut o discuţie cu mama ei şi a rugat-o ca apartamentul pe care şi l-a cumpărat, maşina şi alte bunuri să-i fie lăsate surorii ei. De altfel, cântăreaţa avea o relaţie de suflet excepţională cu sora.

Recent, într-o intervenţie la un post de televiziune, sora cântăreţei afirma: „Eu cu sora mea vorbesc zilnic. Eu îi spun zilnic surorii mele cât de mult o iubesc. După familia mea, ea a cea mai importantă persoană pentru mine. Nu este nevoie să fac public lucrul ăsta. Ea ştie foarte bine că o iubesc, că sunt alături de ea şi împreună o să luptăm, o să fiu alături de ea şi o să treacă peste tot. Nu e nevoie să fac public ceva legat de sora mea”. Din păcate, Denisa a murit în această dimineaţă în jurul orei 4.00.

Citeşte şi Momentul tulburator în care Denisa Manelista a intrat în COMĂ! „Se umflase atât de mult, că medicii au spus că ar putea să plesnească”

Denisa Manelista a murit la vârsta de 27 de ani, după lupta cu o boală cruntă și nemiloasă care a măcinat-o într-o scurtă perioadă de timp.

Denisa Manelista a murit în această dimineață, potrivit unor surse. Informația nu a fost confirmată până acum de niciun membru al familiei, însă cântăreața Minodora, o apropiată a Denisei Răducu și singura sursă din anturajul artistei care a vorbit despre starea ei de sănătate și a ținut legătura cu aceasta a postat un mesaj de condoleanțe pe pagina ei de Facebook.

Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov, a declarat că la domiciliul căntăreţei a fost chemată ambulanţa în jurul orei 04.00, pacienta fiind găsită în stop cardio-respirator.

Prima ambulanţă a ajuns la aproximativ cinci minute de la efectuarea apelului, la solicitare răspunzând două ambulanţe, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, potrivit sursei citate.

Cântăreaţa Minodora Mihon a transmis pe contul său oficial de Facebook un mesaj de condoleanţe pentru familia Denisei Răducu.„Ce gol imens şi ce tristeţe am în suflet… Să te odhneşti în pace… Sincere condoleanţe familiei”, a scris aceasta. 

Potrivit unor informaţii, Denisa Răducu ar fi fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular.