TESTUL ăsta îţi arată în câteva secunde ce fel de om eşti. Alege una dintre cele 6 pene şi vezi ce personalitate ai FOTO

În psihologie, subconștientului i se atribuie o importanță deosebită, fiind acea parte a conștiinței care nu se află în control în majoritatea timpului. Sub straturile minții conștiente, există o conștiință puternică, dar care nu are legătură cu funcțiile critice, este conștiință pură, adesea încărcată de simboluri.

RomaniaTV.net
29 iun. 2017, 10:24

Rolul subconștientului este de a aduna și a stoca informații, asigurându-se că răspunde la stimulii exteriori așa cum a fost programat să o facă. Subconștientul tău are grijă ca tot ceea ce spui să se potrivească tiparului tău de concepte, stocând o cantitate impresionantă de informații, capacitățile ei de memorare fiind, practic, nelimitate. Subconștientul reține tot ceea ce ți s-a întâmplat vreodată.

Citeşte şi Vrei să devii cetăţean britanic? Rezolvă acest test pentru a vedea dacă te încadrezi

Ca o comparație, până la vârsta de 21 de ani, ai adunat deja de sute de ori mai multe informații decât conține cea mai mare enciclopedie din lume.

Fiecare persoană are un alt tip de personalitate, iar psihologii au încercat să clasifice indivii în baza anumitor parametri. Pe baza teoriei culorilor și formelor, un psiholog celebru a elaborat testul penelor și este de părere că rezultatele sale spun foarte multe despre personalitatea persoanei în cauză.

Așadar, uită-te cu atenție la cele șase pene din imaginea de mai sus. Concentrează-te atât pe culoarea lor, cât și pe forma care îți place cel mai mult. Alege una singură, apoi citește mai jos ce indică asta despre personalitatea ta, rezultatele te vor surprinde

PRIMA PANĂ (cea portocalie):

Ești o persoană plină de imaginație. Îți place să ai grijă de tine și de evoluția ta personală și ai o fire directă și autoritară, așa că unii ți-ar putea reproșa că faci pe șeful. Ești un perfecționist și te deranjează când ceva nu iese așa cum ai fi sperat.

Citeşte şi Dacă îţi găseşti NUMELE în această IMAGINE, atunci eşti un GENIU

A 2-A PANĂ (cea mov):

Te poți adapta foarte ușor la orice situație și poți asimila rapid informații noi. Ai tendința de a fi un pic izolat, pentru că îți place să fii de unul singur și știi că persoanele la care ții vor fi mereu aproape de tine.

A 3-A PANĂ (cea galbenă):

Adori să fii activ și te implici în tot felul de proiecte, deși îți poate fi dificil să te concentrezi pe toate în mod egal. Ai toate calitățile necesare pentru a fi un bun antreprenor.

A 4-A PANĂ (cea roz):

Iubești armonia și încerci mereu să îi ajuți pe ceilalți. Îți place să fii înconjurat/ă de oameni pe care îi iubești și să luptați împreună pentru interesele voastre comune.

A 5-A PANĂ (cea neagră):

Ești o persoană deosebit de creativă și artistică, deși, uneori, nu ai încredere în tine și în capacitățile tale, pentru că îți este teamă de eșec.

A 6-A PANĂ (cea verde):

Ești o fire independentă. Nu îți place să depinzi de nimeni și știi că îți poți atinge obiectivele de unul singur. Cu toate acestea, trebuie să înveți cum să întreții o relație de prietenie.