Testul degetului mic. Află în 30 de secunde ce spune despre tine

Mâinile pot dezvălui multe trăsături despre personalitatea ta. Aşa că astăzi ţi-am pregătit un test inedit. Află şi tu ce spune lungimea degetului inelar despre tine - şi nu oricum, ci atunci când este raportat la un alt deget.

04 sept. 2015, 21:51
Testul degetului mic. Află în 30 de secunde ce spune despre tine

Trebuie doar să te uiţi la poziţia degetului mic de la mână (stânga), în relaţie cu degetul inelar. Cu ajutorul acestui test vei descoperi ce fel de iubită eşti şi cum te comporţi atunci când îţi place de cineva cu care ai vrea să ai o relaţie.

Iată mai jos rezultatele, în funcţie de lungimea degetului mic:

1. Ce fel de iubită eşti dacă degetul mic ajunge la nivelul primului segment al degetului inelar.

Abilităţile tale de comunicare sunt satisfăcătoare. Dacă ai şansa de a rămâne singură cu cineva, un posibil partener, foloseşte această ocazie în cel mai bun mod posibil şi profită de moment. Nu te gândi prea mult la modul în care îţi vei exprima emoţiile şi sentimentele. Bucură-te de fiecare zi ca şi cum ar fi Ziua Îndrăgostiţilor şi ai mai multă încredere în tine şi în propriile forţe!

testul degetului mic

2. Ce fel de iubită eşti dacă degetul mic depăşeşte prima parte a degetului inelar.

Eşti o persoană destul de inteligentă şi eşti un bun comunicator, chiar ştii să vorbeşti. Pentru tine, exprimarea emoţiilor şi sentimentelor este floare la ureche. Eşti bună, blândă şi generoasă cu toţi oamenii pe care îi întâlneşti. Dar ai grijă! Mulţi bărbaţi pot înţelege asta şi pot interpreta greşti generozitatea şi bunătatea ta. Fii moderată atunci când vrei să flatezi un potenţial partener.

testul degetului mic

3. Ce fel de iubită eşti dacă degetul mic este situat sub primul segment al degetului inelar.

Chiar dacă eşti atrasă de cineva, nu arăta în mod clar acest lucru. Tu vrei să vezi mai întâi ce va face cealaltă persoană, iar dacă bărbatul respectiv nu îţi răspunde cu aceeaşi monedă, te va dezamăgi destul de repede. Dacă îi mărturiseşti ceea ce simţi pentru el încă de la bun început, probabil că nu vei realiza prea multe. În loc de asta, încearcă să comunici cu acea persoană prin SMS, Facebook sau WhatsApp. Vei vedea că în scris îţi exprimi sentimentele mult mai bine.

testul degetului mic

Detaliul DEGETELOR care spune cât de mult sex îţi doreşti