Thierry Henry a izbucnit în lacrimi la dezvelirea propriei statui realizată de Arsenal VIDEO

Thierry Henry a izbucnit în lacrimi la dezvelirea propriei statui. Fostul atacant al echipei Arsenal Londra a primit această onoare cu ocazia împlinirii a 125 de ani de la înfiinţarea clubului. Altor două legende ale clubului le-au fost ridicate statui. Este vorba de Tony Adams şi Herbert Chapman.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 20:01
Thierry Henry a izbucnit în lacrimi la dezvelirea propriei statui realizată de Arsenal VIDEO

Francezul, cel mai bun marcator din istoria grupării, cu 226 de reuşite, s-a numărat printre cele trei legende ale clubului Arsenal care au fost onorate cu statui, cu ocazia împlinirii a 125 de ani de la înfiinţare.

„Nu am visat niciodată că voi avea o statuie ca aceasta în faţa stadionului echipei pe care o iubesc şi o susţin. Statuia este un exemplu perfect al dragostei pe care o am pentru acest club: eu, în genunchi, cu faţa la Emirates Stadium şi având Highbury în spate. Este ceva extraordinar. Vreau să le mulţumesc fanilor. Aţi fost întotdeauna speciali şi întotdeauna am încercat să dau ce am mai bun”, a spus cu lacrimi în ochi Thierry Henry (34 de ani), care a jucat la Arsenal între 1999 şi 2007.

Atacantul francez a fost însoţit la ceremonie de fiica sa şi de managerul lui Arsenal, Arsene Wenger. Henry a fost elevul lui Wenger timp de 7 ani cât a jucat in tricoul tunarilor.

Oficialii clubului nu i-au uitat nici pe legendarul fotbalist Tony Adams şi regretatul manager Herbert Chapman. Şi lor le-au fost ridicate statui în faţa noului stadion Emirates.