Thomas Tzokas, CEO winmasters: Companiile de gambling care oferă conţinut customizat pentru fiecare piaţă vor ajunge lideri

Thomas Tzokas, fondatorul si CEO-ul casei de pariuri online winmasters, spune că în perioada următoare compania se va concentra pe atragerea de oameni în pieţele în care activează, inclusiv România.

10 mart. 2017, 10:47
Thomas Tzokas, CEO winmasters: Companiile de gambling care oferă conţinut customizat pentru fiecare piaţă vor ajunge lideri

Thomas Tzokas, CEO-ul şi proprietarul winmasters, una dintre cele mai importante case de pariuri online care activează în România, spune într-un interviu pentru EGR Intel că prioritatea companiei în perioada următoare este formarea unor noi alianțe strategice în jurul produselor și a marketing-ului, concomitent cu restructurarea companiei, prin adăugarea de noi talente și dezvoltarea membrilor existenți ai personalului. El dă exemplu parteneriatului încheiat cu furnizorul de servicii Sbtech, care va conferi winmasters posibilitatea de a-şi customiza tot mai mult oferta, în funcţie de cerinţele specifice ale fiecărei pieţe.

„Adăugarea de oameni noi la Winmasters este un pas necesar pentru dezvoltarea companiei”, a spus Thomas Tzokas.

Cu toate acestea, directorul general winmasters consideră drept obiectiv principal dezvoltarea echipei actuale.

„Obiectivul meu principal este de acela de a dezvolta echipa mea actuală și de a le oferi baze stabile în vederea dezvoltării personale și a satisfacției la locul de muncă”, a mai precizat Thomas Tzokas.

Thomas Tzokas a explicat cheia creșterii economice în această industrie, şi anume capacitatea de a oferi conținut localizat fiecărei jurisdicții din întreaga Europă, referindu-se la cei care reușesc acest lucru drept „eroi locali”.

„Aceste companii locale de jocuri vor ajunge în poziții de lideri de piaţă prin oferirea de produse și servicii relevante într-o piață personalizată”, a spus el.

În prezent, Thomas Tzokas îşi desfăşoară activitatea în sediul central winmasters Malta, cu toate că va petrece primele luni din funcţie în birourile locale ale firmei, în scopul de a finaliza strategia pe termen lung privind dezvoltarea casei de pariuri.

Thomas Tzokas are un CV impresionat, el activând peste 11 ani în cadrul bwin, unde a ocupat poziţia de vicepreşedinte, pentru ca apoi să fie numit director în cadrul unui alt gigant din industria jocurilor de noroc online, Gtech.

winmasters este un operator internaţional de jocuri de noroc la distanţă, fiind totodată una dintre primele case de pariuri licenţiate în România de către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.