Casele de pariuri consideră Liga I printre cele mai curate competiţii din Europa

Thomas Tzokas, fondator şi CEO winmasters, unul dintre primii operatori de jocuri de noroc la distanţă din România, a declarat într-un interviu pentru ECONOMICA.NET că Liga I este una dintre cele mai curate competiţii interne din Europa.

23 mart. 2017, 16:35
Casele de pariuri consideră Liga I printre cele mai curate competiţii din Europa

Thomas Tzokas a declarat că Romania este una dintre pieţele-cheie pentru winmasters.

Winmasters anunţă un nou furnizor de servicii, Sbtech

„Decizia de a opera aici, în România, face parte din strategia noastră de dezvoltare, conform căreia winmasters este interesată să opereze în pieţele reglementate din Europa. Adevărul este că România este una dintre pieţele care se dezvoltă rapid, iar aici amintesc doar faptul că are cea mai mare creştere economică din UE, de 4,6%. Este important de meţionat şi că rata de penetrare sau viteza internetulului, precum şi utilizarea smatphone-urilor sunt printre cele mai mari din Europa. Un alt factor care ne-a determeniat să luăm această decizie este legislaţia în ceea ce priveşte gamblingul online adoptată de România”, a spus Thomas Tzokas pentru ECONOMICA.NET.

Thomas Tzokas, CEO winmasters: pariorii români au una dintre cele mai mari rate de câştig din Europa

„Liga I din România este una competitivă şi foarte curată, faţă de alte campionate din Europa, cu numeroase incidente pe care UEFA le monitorizează îndeaproape. Este important să meţionez că în trecut, ca parte a experienţei mele internaţionale în gaming, UEFA a lucrat împreună cu noi pentru monitorizarea campionatelor din Estul Europei, iar România nu s-a numărat printre ţările care au trezit suspciuni. Totuşi, cred că exsită foarte mult loc de mai bine pentru fotbalul românesc, pentru a redeveni un campionat foarte puternic, însă acest lucru necesită investiţii în infrastructură, astfel încât să puteţi capitaliza talentele locale. O dată ce vă veţi pune în valoare aceste talente, interesul publicului va creşte şi el, la fel şi veniturile cluburilor din România”, a declarat Thomas Tzokas.