Thriller în Primera Division. Barcelona a luat bătaie, Real Madrid a făcut egal acasă

Favoritele Real Madrid şi FC Barcelona n-au fost capabile de victorii în etapa a 7-a din La Liga, madrilenii făcând doar 1-1 cu Eibar, în timp ce catalanii au pierdut cu 3-4 la Celta Vigo.

03 oct. 2016, 05:31
Thriller în Primera Division. Barcelona a luat bătaie, Real Madrid a făcut egal acasă

FC Barcelona era condusă cu 0-3 la pauză în deplasarea de la Celta Vigo, unul dintre cele mai şocante rezultate din istoria recentă a Barcelonei. În repriza secundă catalanii s-au apropiat până la 2-3, prin golurile lui Gerard Piquet şi Neymar, dar Celta s-a distanţat din nou, graţie reuşitei lui Hernandez. În minutul 87 Piquet a marcat din nou şi a dus scorul la 3-4, iar în minutul 90 Neymar a ratat şansa de a egala, lovitura sa de cap trecând pe lângă poarta. Scor final, Celta Vigo-FC Barcelona 4-3.

La rândul său Real Madrid nu a reușit să câștige pe teren propriu, cu Eibar, terminând la egalitate, 1-1, cu Atletico Madrid. Eibar a deschis scorul prin Fran Rio, încă din minutul 6, Gareth Bale reușind să egaleze cu capul dintr-o centrare a lui Cristiano Ronaldo, în minutul 17.

Cu trei meciuri consecutive încheiate la egalitate în Campionat, după 1-1 cu Villarreal și 2-2 cu Las Palmas, Real are 15 puncte în clasament, ca și Atletico, care s-a impus la Valencia cu 2-0, grație golurilor marcate de francezii Antoine Griezmann și Kevin Gameiro. FC Barcelona se află pe locul 4, cu 13 puncte.