„Ţi-am înviat fiica! Ţi-o dăm la telefon pe Denisia”. Caz halucinant în România

Viața unei mame a fost dată peste cap după ce a primit un telefon misterios. La capătul firului era cineva care i-a spus următoarele: „Ți-am înviat fiica. Ți-o putem da la telefon”.    

27 iul. 2017, 08:30
„Ţi-am înviat fiica! Ţi-o dăm la telefon pe Denisia”. Caz halucinant în România

Caz halucinant in comuna Maureni, din judetul Caras-Severin. O femeie sustine ca fiica pe care si-a ingropat-o, cu amaraciune in suflet, ar fi inviat, dupa ce niste oameni de stiinta ar fi facut cateva experimente fara acordul familiei.

Cazul a fost prezentat in emisiunea moderata de Mirela Vaida, iar telespectatorii au ramas fara cuvinte la cele auzite, scrie krespy.ro

Caz cutremurător la Măureni

Fiica ei Amelia s-a stins din viață la vârsta de doi anișori. Recent, femeia a descoperit că mormântul la care se ruga zi de zi, plângându-și fetița, este gol.

Denisia a povestit clipele cumplite prin care a trecut la 4 luni de la înmormântarea micuței, într-o emisiune de televiziune.

 

„În data de 15 februarie am mers cu ea, 15 ianuarie, am mers cu ea la spital. Îmi vomita, avea diareee și febră. Ni s-a spus că trebuie să stăm internate…

Noi neștiind, am stat internată cu ea, o săptămână. Și nu ne-a zis că vezi că, cu o zi înainte cu o zi am externat un copil cu rujeolă… Și am rămas internată cu ea… (…).

A luat tifon din ăla, a pus ser, aia mică nu stătea, a început să plângă, chiar s-a jucat înainte de aia cu ea și când a șters-o la ochi, apăsând-o, ea avea rujeolă, atunci aia mică automat a rămas cu capul pe spate, nu putea să se miște într-o parte… (…).

Vino repede, că ţi-a murit fetiţa. Imi spune asistenta: Mama, roagă-te, că ți-a murit fata”, sunt cuvintele șocante ale femeii.

Apoi a fost sunată de un coleg de muncă. Acesta i-a spus că i-a înviat fata. „Mi-a trimis unul mesaj pe Facebook, venind de la muncă pe la 12 noaptea, că ce fac?! Cum mă mai simt… Și i-am zis, dar cine ești și ce vrei. Zice, sunt Alex. (…) M-a trimis să merg la Măureni după nu știu ce substanțe”, a mărturisit femeia.

Cei doi savanți care se lăudau că i-au înviat fata sunt un anume Alex și Sebi. A mers la mormânt și a văzut că în sicriu nu era nimeni: Amelia nu mai era acolo.

Apoi, s-a dus la Măureni, în vizită la o fetiță. Cea mică îi știa pe toți membrii familiei Denisiei, iar femeia era ferm convinsă că era chiar ea. Nimeni nu știe ce se întâmplă cu adevărat, acesta fiind unul din cele mai misterioase cazuri de dispariție înregistrat vreodată.