Ţi se rup unghiile prea uşor? Iată remedii NATURALE pentru a le repara

Nu toate femeile se pot bucura de unghii rezistente care pot crește lungi fără să se rupă. Pentru cele mai puțin norocoase există remedii naturale care le ajute să-şi întărească unghiile.

11 oct. 2014, 17:52
Ţi se rup unghiile prea uşor? Iată remedii NATURALE pentru a le repara

1. Sare de mare. Amestecă două lingurițe de sare de mare fină cu două picături de ulei de măsline, două de ulei de germeni de grâu, apoi toarnă amestecul într-un castron cu apă caldă. Ține-ți degetele la înmuiat timp de 10-15 minute, de două ori pe săptămână. În timp vei vedea că unghiile tale nu se vor mai rupe la fel de ușor, potrivit avantaje.ro.

Citeşte şi Cele mai bune sfaturi pentru mâini frumoase

2. Vitamina E. Cumpără câteva capsule de vitamina E uleioasă, iar seara, înainte de culcare, masează-ți unghiile cu conținutul capsulei și nu te mai spăla pe mâini până dimineață. Fă acest lucru în fiecare seară până ajungi la rezultatul dorit.

3. Bere. Și berea este un remediu bun pentru unghiile care se rup ușor. Amestecă o lingură de ulei de măsline cu trei linguri de bere și ține-ți unghiile în amestec timp de cel puțin 15 minute. Repetă procesul de două ori pe săptămână și vei vedea rezultatele benefice pentru unghiile tale.

4. Ulei esențial de arbore de ceai și vitamina E uleioasă. Pentru acest remediu trebuie să amesteci o linguriță de ulei esențial de arbore de ceai cu câteva picături de vitamina E uleioasă. Masează-ți amestecul pe unghii în fiecare zi și vei vedea rezultatele cât de curând. Pe lângă faptul că îți întărește unghiile, acest remediu mai este bun și pentru tratarea micozei unghiei, datorită proprietăților anti-micotice ale uleiului de arbore de ceai.

Citeşte şi Ce spune forma unghiilor sau manichiura unei femei despre caracterul ei