Ţi se rupe inima. Ce intervenţii medicale a avut de suportat Denisa

De-a lungul ultimelor trei luni, Denisa a luptat împotriva bolii de care suferă cu toate armele pe care medicina i le-a pus la dispoziție. Și, evident, a fost nevoită să suporte câteva zeci de intervenții chirurgicale.

RomaniaTV.net
25 iun. 2017, 06:16
Ţi se rupe inima. Ce intervenţii medicale a avut de suportat Denisa

De exemplu, doar puncții pentru a scăpa de lichidul din abdomen au depășit de numărul de 30. Și, de fiecare dată, i-au fost scoase cel puțin doi litri de lichid din abdomen, iar ultima oară medicii, îngrijorați din cale afară, i-au eliminat de două ori mai mult.

De asemenea, Denisa a fost operată, de câteva ori, și pentru a rezolva problema varicelor esofagiene. De-a lungul ultimelor luni, cântăreața a fost nevoită să suporte si vreo 15 ședințe de radioterapie si vreo 10 de chimoterapie, unele mai extenuante chiar decât intervențiile chirurgicale la care a fost supusă, scrie spynews.

Citeşte şi: Suma colosală pe care a cheltuit-o iubitul Denisei pe tratamentele cântăreţei. A renunţat la tot

Partenerul de viaţă al Denisei, Florin, a băgat mâna adânc în buzunar pentru a fi alături de iubita sa. El este singurul care a cheltuit bani serioși, de-a lungul ultimilor luni, cu adevărat, pentru a o salva pe cântăreață.