Tichete cu mesaj electoral pentru pensionarii din Iaşi VIDEO

Pensionarii din Iaşi cu venituri mici primesc în pragul sărbătorilor, din partea Primăriei, tichete în valoare de 50 de lei. Cu toate că nu este o sumă mare, bâtrânii sunt mulţumiţi că au primit şi atât pentru a pune ceva pe masa de Paşte. Mulţi îl consideră însă un mesaj electoral.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 07:37
Tichete cu mesaj electoral pentru pensionarii din Iaşi VIDEO

Primarul Iaşiului le-a oferit o surpriză bâtrânilor cu pensii mici. Pe spatele bonurilor valorice este înscris însă un mesaj electoral, prin care vârstnicilor li se spune că primarul este alături de ei.

„În pagul Sărbătorilor Pascale ne dorim ca prin aceste tichete sociale să fim alături de pensionarii cu venituri mici. Suntem alături de dumneavostră şi de această dată prin convingerea că Iaşul trebuie să îşi arate recunoştiinţa faţă de cei în vârstă, de cei care au construit acest oraş”, scrie pe spatele tichetului.

Reprezentantii primăriei spun însă că mesajul nu este electoral, iar astfel de gesturi au fost făcute şi în anii trecuţi.

„În ultimii trei ani de zile municipalitatea a făcut ajutoare sociale pentru categoriile defavorizate din Iaşi. Şi alte municipalităţi din ţară fac acest lucru. Nu o considerăm o campanie electorală din moment ce în fiecare an aceste ajutoare ajung pe masa celor nevoiaşi”, a declarat Sebastian Buragă, purtător de cuvânt Primărie.

În total, 21.000 de pensionari au beneficiat de bonuri. Câte 100 de lei vor primi şi persoanele singure, cele cu handicap şi asistenţii lor personali, condiţia de bază fiind ca veniturile să fie sub 700 de lei.