Tigrul lui Putin a dat LOVITURA: A atacat o fermă de găini din China şi a DEVORAT păsările VIDEO

Tigrul lui Vladimir Putin, fugit de curând în China, continuă să facă deliciul presei internaţionale. Superba felină le dă deja bătăi de cap chinezilor, pentru că a atacat o fermă de păsări din nord-estul ţării şi a devorat cinci găini.

15 oct. 2014, 17:03
Tigrul lui Putin a dat LOVITURA: A atacat o fermă de găini din China şi a DEVORAT păsările VIDEO

Autorităţile locale chineze cred că un tigru siberian a atacat cuibul şi a mâncat cinci pui în provincia Heilongjiang de la frontiera Chinei cu Rusia, potrivit Xinhua News Service.

Vladimir Putin a eliberat în luna mai trei tigri siberieni, specie pe cale de dispariţie, echipaţi cu dispozitive pentru monitorizare.

Citeşte şi Un TÂNĂR BEAT a fost MÂNCAT de un TIGRU după ce a intrat în cuşca lui de la ZOO IMAGINI ŞOCANTE

Păr, urme de paşi şi excremente de tigru au fost găsite în mai multe zone de pădure din munţii Lesser Hinggan din provincia Heilongjiang, a precizat Zhang Shusen, oficial forestier local citat de Xinhua. El a declarat că oficiali ruşi au informat vineri biroul forestier din Heilongjiang că un tigru numit Kuzya, se află în mişcare în zona muntoasă.

Potrivit China.org, o ancheta suplimentară va stabili dacă urmele descoperite aparţin lui Kuzya. Zhang Shusen a menţionat că experţi în tigrii siberieni au ajuns în zonă pentru a facilita urmărirea, localizarea şi protejarea tigrului.

Citeşte şi Poliţişti pe urmele…GĂINILOR: Un camion cu păsări s-a răsturnat, iar galinaceele au luat-o razna VIDEO

Pentru siguranţa lui Kuzya, locaţia sa exactă nu va fi dezvăluită publicului, a precizat Zhang.

Aproximativ 500 de tigri siberieni mai trăiesc astăzi în sălbăticie, în principal în estul Rusiei, în nord-estul Chinei şi în unele zone din nordul Peninsulei coreene. China estimează numărul de tigri siberieni de pe teritoriul său între 18 şi 22 de exemplare, cei mai mulţi trăind în arii protejate, potrivit China.org.