Bărbat AMENINŢAT cu pistolul în plină stradă, la Timişoara

Un bărbat din Timişoara a fost ameninţat cu un pistol de un grup de tineri. O patrulă de jandarmi a văzut scena şi i-a prins imediat pe atacatori, informează România TV.

27 feb. 2015, 06:32
Bărbat AMENINŢAT cu pistolul în plină stradă, la Timişoara

Bărbatul mergea liniştit pe stradă când s-a trezit înconjurat de şase tineri. „Unul dintre ei mi-a zis ‘Ce, n-ai loc de noi?’ A scos pistolul şi a zis ‘Eşti şmecher? Aici te împuşc!’ După aceea l-a armat şi l-a îndreptat către mine„, a relatat victima agresiunii.

Întreaga scenă a avut loc sub ochii unui echipaj de jandarmi. Când i-au văzut pe oamenii legii, atacatorii au încercat să se refugieze în curtea unui liceu din zonă. Au fost prinşi imediat.

Jandarmii spun că arma cu care l-au ameninţat pe bărbat este una neletală, cu aer comprimat. Tinerii, cel mai mare de 19 ani, iar cel mai mic de 15 ani, sunt acum cercetaţi.

Acel grup de tineri a fost condus la sediul Grupării Jandarmeriei Mobile unde la controlul corporal a fost găsit asupra unuia dintre ei un pistol de airsoft. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare”, a declarat Nicolae Bocâncă, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

Asupra unuia dintre atacatori s-au descoperit şi câteva sute de euro falşi.