Tînăr din Iaşi, de 21 de ani, ucis în bătaie în Anglia. Poliţia britanică a reţinut doi suspecţi

Rudele şi dascălii unui tânăr din Iaşi care a fost omorât în bătaie la marginea oraşului Tovil, de lângă Kent, în sud-estul Angliei sunt în stare de şoc de când au auzit ce s-a întâmplat cu băiatul. Avea 21 de ani şi plecase în Regat pentru o viaţă mai bună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

12 mai 2017, 14:41
Tînăr din Iaşi, de 21 de ani, ucis în bătaie în Anglia. Poliţia britanică a reţinut doi suspecţi

Poliţiştii din Kent au deschis o anchetă după ce duminică dimineaţă, în localitatea Tovil a fost găsit trupul neînsufleţit al unui tânăr de 21 de ani. În urma rezultatelor preliminare ale medicilor legişti s-a dovedit că tânărul a murit după ce a fost lovit în repetate rânduri.

Băiatul este din Iaşi, absolvise liceul vara trecută şi plecase în Anglia pentru că acolo lucra mama sa. În ultima vreme însă, Răzvan Sîrbu ar fi locuit într-un cort şi nu avea serviciu, potrivit presei locale, citată de Mediafax.

Anchetatorii din sud-estul Angliei încearcă să afle ce s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, la marginea oraşului Tovil, de lângă Kent, în sud-estul Angliei. Presa locală scrie că duminică dimineaţă a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane fără adăpost. Raportul preliminar al medicilor legişti arată că tânărul de 21 de ani a fost băutut până când a rămas fără suflare.

Băiatul terminase liceul „I.C. Ştefănescu” din Iaşi vara trecută, la specializarea tehnician gastronomie.

„Răzvan mi-a fost elev din clasa a 10-a, a venit prin transfer de la o altă şcoală. A avut o personalitate destul de puternică, un copil liniştit, cu dorinţa de a învăţa, relativ izolat la un moment dat, îşi făcea greu prieteni. M-a impresionat peste măsură acest eveniment, dat fiind că mă aşteptam să îi fie bine odată ce a terminat clasa a XII-a. Aşteptam lucruri frumoase. Îşi dorea să îşi continue studiile, să meargă în străinatate, să câştige mai bine. Am bănuit că va pleca, dat fiind că şi mama pleca frecvent în străinatate”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Monica Popa, fosta dirigintă a lui Răzvan, potrivit Mediafax.

Răzvan a locuit în ultimii ani cu bunica sa, care este în stare de şoc de când a auzit că singurul nepot a murit în Anglia. Femeia spune că Răzvan a plecat toamna trecută prima dată în Anglia, acolo unde era şi mama lui. A lucrat pentru o perioadă, iar din cauza neînţelegerilor cu mama sa s-a întors în România.

„Sâmbătă am avut nuntă, că mi s-a însurat băiatul şi duminică am aflat ce s-a întâmplat nepotul. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, a fost plecat cu maică-sa, după a plecat cu un prieten. Nu ştiu dacă lucra, nu ştiu ce făcea acolo. Era singurul nepot”, a povestit bunica băiatului.

Vecinii spun că Răzvan era un tânăr respectuos şi că nu pot să îşi explice ce s-a întâmplat.