Tinctura de mărar, SECRETUL pentru un bust generos şi pentru combaterea problemelor hormonale

Tot mai multe femei apelează la implanturile cu silicon pentru a avea un bust generos, care să atragă privirile bărbaţilor, dar puţine ştiu că îl pot obţine pe cale naturală.

RomaniaTV.net
22 apr. 2016, 14:38
Tinctura de mărar, SECRETUL pentru un bust generos şi pentru combaterea problemelor hormonale

Tinctura de mărar este secretul multor femei care au ales să-şi mărească bustul fără a apela la bisturiu şi proteze din silicon.

Mărarul conține vitaminele A, B6 și C, riboflavină, acid folic, calciu, fier, magneziu și potasiu, fibre alimentare, fosfor și zinc. Şi toate acestea sunt soluţia pentru o mulţime de probleme specifice femeilor.

Tinctura de mărar pentru mărirea bustului se prepară din 12 linguri de pulbere de semințe de mărar şi 500 ml ulei de măsline extravirgin. Amestecul se lasă la macerat 12 zile, apoi se filtrează și se folosește pentru masarea sânilor, timp de 3 săptămâni. Se păstrează într-o sticlă închisă la culoare, la frigider, pentru a-şi menţine eficienţa. După „tratament”, sânii vor fi mai plini şi mai fermi, iar femeile care apelează la această metodă sunt cum nu se poate mai mulţumite.

Fitoestrogenii naturali care se găsesc în mărar ajută la reglarea problemelor de ordin hormonal. Unul dintre marile beneficii este acela că ajută la „fentarea” sindromului premenstrual şi reglează „fluxul” menstrual.

Citeşte şi Remedii naturiste pentru dereglări hormonale

Mărarul este indicat pentru femeile care au născut recent şi alăptează, întrucât stimulează lactația.

Femeile care se află la menopauză şi suferă din cauza simptomelor specifice acestei perioade trebuie să consume mărar pentru a scăpa de bufeurile și transpirațiile nocturne.

Consumul de mărar este indicat şi celor cu probleme renale, celor care suferă des din cauza durerilor de cap, dar şi celor care au crampelor stomacale, care suferă de balonare, precum şi în combaterea stărilor de vomă şi a sughiţului.

Decoctul de mărar, preparat dintr-o linguriţă de seminţe de mărar şi o cană cu lapte, fierte împreună, este foarte eficient împotriva insomniilor.

O tinctură din seminţe de mărar (20 de linguri) şi alcool alimentar dublu rafinat (0,5 l) este un remediu pentru mai multe afecţiuni. După ce se lasă la macerat 8 zile, se filtrează și se păstrează în recipiente din sticlă închisă la culoare. Acest amestec este indicat pentru persoanele care suferă de amenoree, anorexie, hirsutism, indigestii, insomnii şi sterilitate şi se administrează câte o linguriţă de trei ori pe zi.