Tinere sechestrate într-un apartament din Iaşi. Blocul a fost înconjurat de mascaţi

Două tinere din Galaţi, în vârstă de 17 şi 21 de ani, au fost sechestrate într-un apartament. Trei bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor au fost conduşi la audieri.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 09:55
Tinere sechestrate într-un apartament din Iaşi. Blocul a fost înconjurat de mascaţi

În noaptea de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o persoană din judeţul Galaţi, despre faptul că sora sa, care se află pe raza municipiului Iaşi cu alte două prietene, nu mai răspunde la telefon. Poliţiştii au demarat cu operativitate verificările şi investigaţiile, stabilind că în aceeaşi seară, două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie, de pe raza mun. Iaşi.

Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri. Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobilul de pe raza municipiului Iaşi, ar fi reuşit să trimită un sms prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui magazin, fără să cunoască cu exactitate adresa.

Imediat, poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru pătrundere, s-au conformat solicitării. Cele două tinere erau speriate, dar au fost liniştite de poliţişti care le-au transmis că sunt în siguranţă, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. Cei trei bărbaţi au fost duşi la audieri. 

Citeşte şi Oamenii legii au descins la o petrecere din Urziceni. 45 de persoane au fost amendate