Tineri reţinuţi după ce au bătut şi jefuit doi cetăţeni chinezi, într-o locuinţă din Braşov

Trei bărbați cu vârste de 22, 27 și 30 de ani, din Focșani și Brașov, au fost reținuți de polițiștii de la Investigații Criminale Brașov, fiind bănuiți de tâlhărie calificată.

RomaniaTV.net
30 dec. 2018, 10:35
Tineri reţinuţi după ce au bătut şi jefuit doi cetăţeni chinezi, într-o locuinţă din Braşov

Potrivit reprezentantului Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, cei trei suspecți, în data de 23 decembrie, au pătruns în locuința situată în municipiul Brașov aparținând unor cetățeni chinezi, de unde – prin amenințări și lovituri cu pumnii asupra persoanelor vătamate – au sustras 110.000 lei, 2.200 yuani și 100 euro.

În urma anchetei desfășurate de polițiști de investigații criminale din Brașov și Vrancea, cu sprijinul Serviciului Criminalistic Brașov, s-a reușit identificarea suspecților, apoi au fost efectuate cinci percheziții domiciliare, pe raza celor două județe, la persoanele implicate în cauză.

Descinderile au avut loc cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și Vrancea, beneficiind de suportul tehnic al Biroului de Operațiuni Speciale Brașov și Galați.

În urma administrării probatoriului în cauză, persoanele depistate au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în arestul IJP Brașov, iar ieri instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile a bărbaților de 22 ani, respectiv 30 de ani.

Asupra acestora, prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru tâlhărie calificată.

sursa: mytex.ro