Ţintim exclusiv PROFITUL: Investiţia zilei se dublează cu BILETUL oferit de pariuri1x2.ro

Chiar daca este o zi saraca in evenimente sportive, redactia www.pariuri1x2.ro a identificat doua pronosticuri care, alaturate, ce ne pot aduce inca o data profit pe Biletul Zilei.

15 mart. 2017, 09:30
Ţintim exclusiv PROFITUL: Investiţia zilei se dublează cu BILETUL oferit de pariuri1x2.ro

Pariem pe cel putin 5 cornere obtinute de gazde in confruntare dintre Atletico Madrid si Bayer Leverkusen. In tur a fost scorul 4-2 pentru iberici, dar foarte probabil tot ei vor avea initiativa in acest meci sau cel putin destule situatii periculoase de poarta, pe fondul unui joc mai deschis al oaspetilor.

Completam biletul cu o selectie din liga a 2-a portugheza acolo unde Sporting Lisabona B va primi vizita celor de la Freamunde. Formatia gazda practica acelasi joc ofensiv ca si ”echipa mare”, dovada media de 3.5 goluri consemnata in partidele de pe teren propriu ale „alb-verzilor”.  Mai adaugam si faptul ca cele doua lupta pentru evitarea retrogradarii, iar remiza in meciul nu reprezinta un rezultat de luat in calcul. Noi pariem pe cel putin 2 modifcari ale tabelei 

21:45, Atletico Madrid – Bayer Leverkusen, peste 4.5 cornere Atletico Madrid
21:45, Sporting Lisabona B – Freamunde, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.