Tipuri de bărbaţi cu care să te întâlneşti, dar pe care să nu-i iei de bărbat

Exista barbati cu care ti-a dori sa ai o aventura, insa nu ti i-ai dori sa iti intemeiezi o familie cu ei. Sunt excelenti companioni, va simtiti bine impreuna, insa, nu sunt cele mai inteligente alegeri pentru a veni in fata ofiterului starii civile.

RomaniaTV.net
17 iul. 2016, 20:16
Tipuri de bărbaţi cu care să te întâlneşti, dar pe care să nu-i iei de bărbat

1. Barbatul care niciodata nu a dorit o relatie stabila – pana cand te-a intalnit pe tine

Daca un barbat sustine ca nu se va casatori niciodata si apoi, dupa ce te-a intalnit, isi schimba afirmatiile, asta este primul semnal de alarma care te avertizeaza ca nu este omul cu care sa te casatoresti. Poate ca te simti minunat pentru ca i-ai schimbat viziunea despre casnicie, insa sunt sanse mari ca dupa ce atractia dintre voi se va mai domoli sa-si schimbe din nou gandurile. De fapt, el te poate ajuta sa intelegi diferenta dintre un astfel de barbat si cel potrivit cu care este bine sa iti intemeiezi o familie.

2. Barbatul care cunoaste pe toata lumea

Desi ai putea avea unele avantaje cand te intalnesti cu genul acesta si barbat, precum sa poti face o rezervare la un restaurant la moda sau sa primesti o recomandare catre unul dintre sefii companiei pentru care ai vrea sa lucrezi, cu care este prieten. Totusi nu ti l-ai dori ca sotul tau pentru ca intotdeauna are un apel de preluat, un mail de dat sau un sms de trimis, iar pentru tine nu pare ca are niciodata timp. Cel mai bine este sa-ti fie amic pentru ca are o dorinta mare de a ajuta si o multime de prieteni la care poate apela.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO