Tipuri de iubiţi/iubite pe care este bine să le eviţi

Fie că eşti bărbat sau femeie, cu siguranţă ai avut în viaţa ta tot felul de iubiţi/iubite. Chiar dacă ai fost dezamăgit(ă) în dragoste, asta nu înseamnă că trebuie să renunţi în a mai căuta persoana care ţi se potriveşte. Totul este să ai grijă ce alegi.

RomaniaTV.net
28 feb. 2015, 19:59
Tipuri de iubiţi/iubite pe care este bine să le eviţi

Iata patru tipuri de iubiti pe care ar fi bine sa-i ocolesti.

1. Egoiştii

Atat barbatii, cat si femeile pot fi extrem de egoisti, mai ales la sex. Sunt barbati care se plang de iubitele lor ca vor multa atentie, iar dupa ce ele ating orgasmul ii zoresc sa termine, fara sa-i starneasca in vreun fel. Evident si barbatii pot fi la fel de egoisti si dornici sa-si satisfaca propriile placeri, fara a se gandi macar o secunda la partenera de sex.

2. Iubiţii din „săptămâna de lucru”

Ai avut vreodata un partener care sa iasa cu tine in oras doar in cursul saptamanii si niciodata in weekend? Daca relatia dureaza de mai multa vreme si niciodata nu ati fost impreuna in zilele libere sau de Sarbatori, motivul principal este „verigheta” pe care, probabil, o tine ascunsa. Chiar daca nu doresti decat o relatie bazata strict pe sex, ar fi bine sa cauti parteneri care nu sunt cuplati. Este mult mai simplu si nu trebuie sa dai socoteala nimanui.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro.