TIR răsturnat pe autostrada A1. Şoferul a murit pe loc şi a rămas prins în cabina zdrobită

Accidente grave în ţară. Un şofer a murit după ce TIR-ul pe care îl conducea s-a răsturnat pe autostrada A1, în judeţul Timiş. În judeţul Bistriţa, cinci oameni au fost răniţi în urma impactului dintre un autobuz şi un TIR.

27 mart. 2018, 05:37
TIR răsturnat pe autostrada A1. Şoferul a murit pe loc şi a rămas prins în cabina zdrobită

Accident teribil pe A1, în apropierea localităţii Traian Vuia. Şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, a intrat într-un parapet şi s-a răsturnat. Conducătorul auto a murit pe loc şi a rămas prins în cabina zdrobită. Tirul era încărcat cu 20 de tone de sticle de apă minerală, care s-au împrăştiat pe drum. Pompierii au muncit ore în şir să elibereze drumul de resturile tirului şi de încărcătura de apă minerală.

Traficul în zonă a fost blocat. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiţii a avut loc accidentul.

Accident grav şi pe DN17, în localitatea Viişoara. Patru oameni au fost răniţi, după ce un autobuz s-a ciocnit violent cu un TIR. Şoferul autotrenului a oprit pe dreapta pentru a intra în incinta unei firme, moment în care a fost lovit din spate de autobuzul în care se aflau 20 de muncitori, care urmau să intre în tura de noapte. Victimele au fost duse la spital pentru îngrijiri. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.