Toate femeile lui Borcea diagnosticate de către psiholog! Iată verdictul specialistului

Multă lume se întreabă cum fac față infidelității lui Cristi Borcea femeile care au ales, într-un punct al vieții lor, să-și întemeieze o familie cu el. Psihologul Cezar Laurențiu Cioc analizează impactul escapadelor amoroase ale fostului dinamovist asupra nevestelor și amantelor sale.

RomaniaTV.net
25 ian. 2016, 10:40
Toate femeile lui Borcea diagnosticate de către psiholog! Iată verdictul specialistului

În timp ce Cristi Borcea ispășeşte o condamnare la închisoare de 6 ani și 4 luni, detalii uluitoare despre viața amoroasă a acestuia au iesit la iveală. În mod repetat, Borcea și-a înșelat atât soțiile cât și amantele lăsând în urma 6 copii oficiali, o presupusă sarcină și 5 femei implicate în scandal: prima soție Mihaela Borcea, a doua soție Alina Vidican, amanta gravidă Valentina Pelinel, amanta Simona Dana Voiculescu, fosta avocata a lui Borcea care are cu acesta un copil de 7 ani, și judecatoarea care l-a eliberat pe dinamovist în prima instanță, Geanina Terceanu.

Mihaela este imunizată emoțional

„Prima soție este cea care îl cunoaște pe Borcea în cele mai mici detalii. Este femeia poate cel mai puțin afectată în acest moment de infidelitățile acestuia. De-a lungul timpului, ea a trecut printr-un proces de imunizare emoțională . Mai mult a afectat-o încarcerarea fostului soț decât aventurile acestuia. Detașarea emoțională face posibilă prietenia și interacțiunea cu cea de doua soție. Mihaela Borcea nu l-ar vrea înapoi pe fostul soț nici dacă ar putea să îl aibă”.

Citeşte şi  Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, CEARTĂ MONSTRUOASĂ după ce Alina a apărut la tv. Vezi ce se va întâmpla cu copilul

Alina, predispusă la compromisuri și depresie

A doua soție, Alina Vidican, este cea care a primit cu greu vestea ca soțul ei ar putea să mai aibă un copil cu cea care, la un moment dat, i-a fost prietenă. Gurile rele spun că a s-a întors roata și acum plătește pentru faptul că l-a despărțit pe Borcea de prima soție.

„Situația în care se află a doua soție este disperată. Trecerea de la extaz la agonie a fost prea rapidă. În limbaj psihologic această stare se numește angoasă de părăsire. Cu alte cuvinte este o teamă permanentă că cel mai rău lucru care se poate întâmpla, se și întâmplă. Ideea că la rândul ei ar putea deveni ”fosta’’ predispune la depresii și la compromisuri care pot merge până la pierderea demnității, doar pentru a nu fi părăsită. Se află pe drumul spre imunizare afectivă pe care s-a aflat, la un moment dat, și prima sotie”, ne-a explicat Cezar Laurențiu Cioc.

Citeşte mai mult pe Libertatea.ro