Tolea Ciumac riscă să fie arestat după ce a încălcat controlul judiciar

Unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din România, Tolea Ciumac, riscă să fie arestat după ce nu s-a prezentat la Poliţie pentru controlul judiciar. Poliţiştii vor sesiza Parchetul General. Cimac este bănuit că a violat şi  tâlhărit o tânără.

08 aug. 2016, 09:33
Tolea Ciumac riscă să fie arestat după ce a încălcat controlul judiciar

Programul stabilit cu politistii de la Chitila prevede ca Tolea Ciumac trebuie sa se prezinte la Politie, luni, intre 10.00 si 11.00. Astazi nu a venit, asa ca a fost contactat de catre politisti. Tolea nu a oferit un motiv pentru care a intarziat si a spus doar ca va ajunge la Politie pe parcursul zilei, potrivit România TV. In consecinta, politistii ii vor face raport, iar acum Tolea risca sa fie arestat pentru ca a incalcat regulile controlului judiciar.

Tolea Ciumac este cercetat sub control judiciar în dosarul în care este suspectat că a violat, tâlhărit şi lipsit de libertate o tânără, în pădurea Băneasa de lângă Capitală.

Oficiali din cadrul Poliţiei Ilfov au declarat că Tolea Ciumac ar fi luat cu maşina o tânără care făcea autostopul pe DN1, ar fi blocat uşile autoturismului şi ar fi dus-o în Pădurea Băneasa. Femeia ar fi fost supusă la perversiuni sexuale, sub ameninţarea unui briceag. Tolea Ciumac i-ar fi luat şi suma de 400 de lei din geantă, iar apoi femeia ar fi reuşit să fugă. După aceste presupuse fapte, bărbatul a plecat acasă, locul unde a şi fost găsit de poliţişti.

Tolea Ciumac a recunoscut parte din faptele petrecute.