Tomac: Parteneriatul nostru cu preşedintele Traian Băsescu este unul solid

Parteneriatul dintre PMP și Traian Băsescu este unul solid, iar partidul are acum obligația să răspundă încrederii fostului președinte prin aplicarea principiilor politice deja stabilite, a afirmat duminică, la Pitești, liderul PMP, Eugen Tomac.

RomaniaTV.net
05 iul. 2015, 12:47
Tomac: Parteneriatul nostru cu preşedintele Traian Băsescu este unul solid

„Parteneriatul nostru cu președintele Traian Băsescu este unul solid (…), există foarte multă încredere, este și timpul nostru să răspundem cu aceeași seriozitate și fermitate în ceea ce privește obiectivele politice pe care le-am stabilit”, a spus Tomac la începutul ședinței Colegiului Național al PMP.

Președintele PMP a anunțat, totodată, că principalele obiective ale partidului sunt, în prezent, definitivarea organizării interne și pregătirea pentru alegerile locale din 2016.

„Cred că fiecare dintre noi conștientizează cât de importante sunt obiectivele stabilite, legate de alegerea și stabilirea candidaților pentru viitoarea competiție electorală. Ne-am asumat ca în următoarea perioadă să deschidem larg partidul către toți cei care sunt membrii noștri și sunt simpatizanții partidului nostru, pentru o competiție internă în cea ce privește candidații pentru funcțiile de consilieri comunali, consilieri orășenești, consilieri pentru municipii, candidații pentru funcțiile de primari de comune, orașe și municipii. Cred că criteriile pe care le-am stabilit sunt extrem de clare, cred că partidul are în clipa de față resurse suficiente pentru a atinge acel obiectiv pe care l-am stabilit și pentru merge mai departe și în ceea ce privește linia de organizare a partidului”, a mai spus Eugen Tomac, citat de Agerpres.

El s-a pronunțat și în favoarea unei implicări directe a liderilor de organizații în viitoarea competiție electorală.

„Eu promovez ideea ca fiecare lider să candideze la alegerile locale. Nu putem face politică fără a ne prezenta în fața cetățenilor și a le cere votul”, a precizat președintele PMP.