Tomac: Traian Băsescu vine des la PMP. Nu cred că e cazul să oficializăm această relaţie printr-o ADEZIUNE

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, vine aproape zilnic la sediul central al PMP, și nu e nevoie de o oficializare a relației.

RomaniaTV.net
27 feb. 2015, 17:21
Tomac: Traian Băsescu vine des la PMP. Nu cred că e cazul să oficializăm această relaţie printr-o ADEZIUNE

Eugen Tomac a spus, la Bistriţa, că Traian Băsescu merge la sediul partidului foarte des, respectiv „de câte ori consideră dumnealui că e bine să facă vizite şi ori de câte ori este invitat”.

„Vine foarte des. Vine ori de câte ori consideră dumnealui că e bine să ne viziteze şi ori de câte ori îl invităm noi. (…) Să ştiţi că vine aproape în fiecare zi, numai că nu de fiecare dată află presa”, a spus Eugen Tomac.

Tomac a adăugat că între PMP şi Traian Băsescu există „un parteneriat extrem de solid”, fostul şef al statului fiind cel care a susţinut înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară, care a generat partidul.

Potrivit liderului PMP, Traian Băsescu va fi prezent în perioada următoare la tot mai multe acţiuni ale partidului, deoarece mare parte din electoratul formaţiunii politice este alcătuit din persoane care l-au urmat în întreaga activitate politică.

„În mod sigur, preşedintele va participa la multe dintre activităţile partidului, tocmai pentru că mare parte din electoratul nostru sunt oameni care l-au urmat în întreaga activitate politică şi cred că este un lucru absolut firesc ca domnia sa să participe la acţiunile pe care le vom organiza în următoarea perioadă”, a mai spus Tomac.

Eugen Tomac a adăugat că Băsescu nu este membru PMP.

„Preşedintele Traian Băsescu este cel care a generat acest curent, această proiecţie politică. Nu cred că e cazul să oficializăm această relaţie între noi şi domnia sa printr-o adeziune. Deci Mişcarea Populară se identifică şi cu preşedintele Traian Băsescu”, a spus el.

Eugen Tomac spune că, în prezent, în PMP se lucrează la o strategie de consolidare, având în vedere situaţia „destul de delicată” creată de arestarea preventivă a fostei preşedinte, Elena Udrea, care a renunţat la calitatea de membru PMP începând cu data de 29 ianuarie.