Tomac: Voi merge la referendum pentru că aşa îmi dictează conştiinţa. În cazul de faţă, boicotul este soluţia celor slabi

Liderul PMP Eugen Tomac afirmă, într-o postare pe Facebook, că va merge la referendum pentru că aşa îi dictează conştiinţa, apreciind că, în cazul de faţă, boicotul este soluţia celor slabi ce fug de confruntare.

RomaniaTV.net
01 oct. 2018, 15:44
Tomac: Voi merge la referendum pentru că aşa îmi dictează conştiinţa. În cazul de faţă, boicotul este soluţia celor slabi

„Nu cred că este cazul să intrăm în polemici mânaţi de ură şi folosind argumente care nu ţin în faţa realităţii vieţii de zi cu zi. Eu voi merge le referendum nu pentru că mă îndeamnă sau mă convinge cineva, ci pentru că aşa îmi dictează conştiinţa. Nu judec pe nimeni pentru propriile convingeri şi valori, dar lăsaţi-mă şi pe mine să decid ce este, din punctul meu de vedere, corect să fac în zilele de 6-7 octombrie”, scrie Tomac. În opinia sa, participarea la acest referendum, iniţiat în 2015 de bisericile creştine, este o datorie civică prin care demonstrăm că preţuim democraţia.

Citeşte şi:  SONDAJ REFERENDUM FAMILIE. Dezbatere naţională la România TV. Andreea Creţulescu vs Victor Ciutacu. Votaţi favoriţii!

El admite că politicienii, deşi nu l-au iniţiat, încearcă să profite de acest referendum, iar PSD, mai ales, „este campion european la tehnici de manipulare”,  Eugen Tomac consideră că la acest referendum este vorba „despre respectul pe care trebuie să-l oferim, prin participare, celor 3 milioane de români care au cerut modificarea articolul 48 alin. 1 din Constituţie în sensul eliminării cuvântului “soţi” şi înlocuirea acestuia cu sintagma “un bărbat şi o femeie””, scrie News.ro.

„Indiferent care este opinia dumneavoastră, ieşiţi la vot. Doar aşa demonstrăm că suntem propfund ataşaţi valorilor democratice. În cazul de faţă, boicotul este soluţia celor slabi ce fug de confruntare”, conchide el.