Tone de CARNE STRICATĂ, CONFISCATE în Giurgiu. Pulpe de pui alterate urmau să ajungă în Bucureşti şi Olteniţa

Două tone de carne de pui stricată a fost confiscată de politiştii de frontieră, la Giurgiu. Pulpele de pui urmau să ajungă în magazine din Olteniţa şi Bucureşti. 

RomaniaTV.net
02 apr. 2014, 08:47

In data de 01.04.2014, ora 15.20, politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Giurgiu au oprit in trafic, pe raza municipiului Giurgiu, o autoutilitara marca Mercedes condusa de un cetatean bulgar in varsta de 33 ani. În urma controlului, in compartimentul marfa au fost descoperite 200 de cutii ce contineau pulpe de pui, in cantitate totala de 2.000 kg. Cetateanul bulgar a refuzat sa prezinte documente de provenienta si detinere a marfii, fapt pentru care a fost condus la sediul S.T.P.F. Giurgiu.

In urma cercetarilor, politistii de frontiera au constatat ca autoutilitara nu este prevazuta cu sistem de refrigerare, iar marfa era destinata unor societati din Oltenita si din Bucuresti.

Politistii de frontiera au anuntat reprezentantii DSVSA Giurgiu care dupa verificarea marfii, documentelor de insotire si conditiilor de transport, au stabilit ca marfa se afla in stare improprie consumului uman. Astfel, cetateanul bulgar a primit o amendă în valoare de 1.000 lei, iar marfa a fost confiscata şi va fi distrusă.