Toni Grecu, atac DUR la PRO TV

Toni Grecu a comentat emisiunile realizate dupa formate internationale de succes de la Antena 1 şi Pro TV.

26 ian. 2015, 13:07
Toni Grecu, atac DUR la PRO TV

„Nu-mi place „Visuri la cheie”. E o emisiune bazata pe emotie, drama si saracie. In tarile din strainatate, unde se face ea si se plange si acolo, nu se plange de mila. La ei e un altfel de montaj, o alta abordare. La noi se trage prea mult de momentul final si se pune accent pe saracie. Nu-mi plac emisiunile lungi in care se trage de momentul zero pana umplem noi batistele cu lacrimi. Dar uite ca la noi prind pentru ca asa e romanul. El se uita la televizor si vrea sa-si ia gura de oxigen din drama altuia. Sa spuna la sfarsit: „Bai baiatule, la altii e mai rau decat la mine”, a declarat Toni Grecu pentru WOWbiz.ro.

Umoristului nu i-a scapat nici productia „Ferma vedetelor”, care, desi nu este pe sticla si va avea premiera in luna martie, cu Iulia Vantur in postura de prezentator, se pare ca a fost adaptata la piata din Romania, formatul original fiind total alfel fata de cel pe care il vom vedea noi.

„Sa va mai zic ceva. Emisiunea asta cu „Ferma”, asta pe care o va face Pro-ul, e nebunie curata cu ea in strainatate. La noi insa o sa fie altfel. Stiu formatul international si vad diferentele. Afara se joaca pe bune si in ea apar oameni simpli, necunoscuti, care chiar fac eforturi sa ramana in show. Este o emisiune pentru dupa-amiaza, nu de prime-time. La noi insa, ca sa prinda la public o vor face cu vedete. O pun pe X sa mulga vaca, pe Y sa dea cu sapa si noi trebuie sa ne distram de situatia in care se afla. Mare fas! Aaa, si mai e ceva: afara „Ferma” nu are prezentator, iar la noi au pus-o pe Iulia Vantur!”, a conchis Toni Grecu.

CITEŞTE ŞI Iulia Vântur revine pe micile ecrane după o absenţă de doi ani. Află cu ce post a semnat