TOP 3: Află care sunt cele mai norocoase zodii în 2018

Anul 2018 va fi un an deosebit de norocos pentru câteva zodii.

RomaniaTV.net
22 sept. 2017, 07:34
TOP 3: Află care sunt cele mai norocoase zodii în 2018

Fecioara
Anul 2018 va fi unul foarte bun pentru cei nascuti in zodia fecioara, din toate punctele de vedere. Anul acesta, doua semmne de foc Uranus in Berbec la inceputul anului si Jupiter in Leu, spre sfarsitul lui 2018 iti vor aduce multa energie si vor actiona ca tie sa iti fie bine in 2018.

In anul 2018 vei reusi sa te descoperi mai mult pe tine in fata celor din jurul tau. Vei crea noi legaturi puternice de prietenie si de iubire dar iti vei si consolida legaturle vechi.

Vei comunica mult mai usor, vei avea mai multa indrazneala de a visa si de a-ti indeplini visurile cele mai arzatoare. Usile ti se vor deschide cu usurinta, pe masura ce capeti mai mult curaj si incredere de sine. Cu Uranus in zodia Berbecului reusesti sa comunici mult mai usor cu cei apropiati – familie, prieteni si sa ii vezi intr-o lumina pozitiva.


Varsator
Poate ca acum nu poti crede acest fapt, dar anul 2018 este important pentru tine pentru ca te va ajuta sa gasesti raspunsurile la intrebarile tale cele mai intime si mai profunde. Vei reusi sa te echilibrezi si sa gasesti cea mai adevarata cale.

Dorintele tale se vor materializa la momentul oportun, exact atunci cand ai nevoie. Pe masura desfasurarii anului 2018, vei capata din ce in ce mai multa incredere in tine si vei gasi solutiile cele mai bune.

De asemenea, vei fi un sprijin de nadejde si pentru prietenii tai pe care ii vei incuraja cu cele mai bune sfaturi.
Anul ce vine, asculta-ti voce ainterioara cu mai multa incredere. Fii stapana pe ceea ce simti si vei gasi fericirea, inspirandu-i si pe oamenii din jurul tau.

 

Rac
Visurile, idealurile, conexiunile personale… vor fi foarte valoroase pentru tine in anul ce vine. 2018 te gaseste cu o energie aparte, cu atat de multe idei pe care vrei sa le pui in aplicare, iar prietenii si cei apropiati sunt foarte saritori, vrand sa te sustina in tot ceea ce iti propui.

Jupiter se afla in Rac la inceputul anului si de aici vine aceasta energie debordanta. Optimismul tau va fi la cote inalte, ai mai multa incredere de sine si mai multa incredere in ceilalti, un ingredient atat de necesar indeplinirii planurilor pe care le avem.

Ai incredere in ceea ce are 2018 sa iti ofere din toate punctele de vedere si nu lasa nimic sa te doboare si sa te opreasca din zborul tau!