Top 3 zodii care îşi pierd uşor cumpătul. Aveţi grijă să nu-i enervaţi

1. Berbec. Berbecii sunt persoane extrem de sincere, iar atunci când se enervează o fac pe bune. Berbecii sunt guvernați de planeta Marte. În consecință, sunt persoane care nu pot sta niciodată locului și sunt în continuă mișcare.

18 ian. 2018, 11:46
Top 3 zodii care îşi pierd uşor cumpătul. Aveţi grijă să nu-i enervaţi

Adesea, Berbecii acționează fără să se gândească la consecințe, iar acest lucru îi poate face să aibă mulți dușmani cu care să aibă conflicte aprinse, scrie estisuperba.ro. Reușesc foarte rar să-și controleze nervii atunci când se ceartă și nu se lasă până când nu demonstrează că doar ei au dreptate.

Citeşte şi Topul celor mai romantice 4 zodii. Te vor surprinde mereu cu gesturi frumoase

Berbecii trebuie să învețe să-și controleze furia prin plimbări în aer liber, alergări dimineața devreme sau să ridice greutăți la sală. Dacă ai o relație cu un bărbat Berbec îndeamnă-l să facă mai multe exerciții fizice pentru a se relaxa și pentru a renunța la nervi.

2. Scorpion

Furia unui Scorpion se dezlănțuie precum un foc care mistuie totul în calea lui. Planetele guvernante ale zodiei Scorpion sunt Pluto și Marte. Astfel, Scorpionii sunt extrem de impulsivi și te înțeapă adesea cu veninul lor. Niciun dușman n-are șansă de câștig în fața unui Scorpion. Rănesc cu ușurință sentimentele celorlalți și nu se lasă atunci când vor să se răzbune.

Scorpionii își fac foarte multe griji, pun o mulțime de întrebări și se aruncă cu capul înainte fără să se gândească prea mult înainte. Nu țin cont de pericole de cele mai multe ori și nu se dau în lături de la situații riscante.

Scorpionii care practică arte marțiale au găsit soluția perfectă pentru a-și calma nervii în momentele tensionate. Dacă vrei să eviți conflictele cu o persoană din zodia Scorpion, sugerează-i să se înscrie la un club unde se practică arte marțiale, nu vei regreta alegerea făcută.

Citeşte şi Horoscopul lunii februarie: Ce aduce ultima lună de iarnă pentru zodii

3. Vărsător

Stați departe de un Vărsător atunci când este furios. E greu să faci pe plac unui Vărsător și toată lumea știe asta. Vărsătorii nu lasă niciodată ca opiniile celorlalți să-i demoralizeze și iau chiar în râs părerile oamenilor despre ei.

Vărsătorii fac mereu doar ceea ce vor și de multe ori, reacționează mânați de impulsuri fără să se gândească la consecințe sau să reflecteze prea mult asupra planurilor și acțiunilor lor viitoare.

Este recomandat ca un Vărsător furios să apeleze la meditație pentru a-și liniști interiorul și să călătorească pentru a prelua energia pozitivă a oamenilor cu care intră în contact. Dacă ai o relație cu un bărbat Vărsător, nu îl presa atunci când e nervos. Dă-i timp și spațiu să se liniștească.