Top 3 zodii care se plictisesc rapid de relaţii. Pleacă fără să accepte compromisuri

În ziua de azi, multă lume, atât bărbați, cât și femei, preferă relațiile bazate pe relații intime pentru că nu trebuie să-și ia nici un fel de angajament față de persoana respectivă și nu se pune problema fidelității.

07 dec. 2017, 10:12
Top 3 zodii care se plictisesc rapid de relaţii. Pleacă fără să accepte compromisuri

Totuși, de cele mai multe ori, oamenii vor să aibă o certitudine și se gândesc la viitor, la formarea unei familii și la copii, scrie estisuperba.ro

Citeşte şi Cele mai bune CUPLURI ale zodiacului. Sunt echipa perfectă

SĂGETĂTOR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt aventurieri și le place la nebunie să se distreze. Pentru a avea parte de aventură și distracție, au nevoie de libertate, ceea ce nu le oferă o relație serioasă.

Preferă astfel aventurile de o noapte sau partenerii cu care au relații intime din când în când pentru că nu nu cred suficient de mult în dragostea sinceră pe care o poate avea o persoană.

În subconștientul lor, sunt sigură că încă caută o persoană care să le schimbe viziunea despre lume și despre dragoste, însă până atunci continuă să se distreze și să-și trăiască viața așa cum le place.

zodii nu-și doresc relații serioase, astrele vin în ajutorul tău și-ți dezvăluie acest lucru.

TAUR:

Acești nativi sunt persoane extrem de directe și nu le place să se joace de-a șoarecele și pisica într-o relație. Taurii nu vor putea sta alături de cineva care are multe toane sau care caută nod în papură din orice nimic.

Citeşte şi Horoscop: Spune-mi ce zodie eşti ca să-ţi spune ce defecte ale tale te vor face să suferi

Chiar și atunci când sunt îndrăgostiți lulea, acești nativi sunt mult prea mândri pentru a tolera sau înghiți prea mult timp problemele de cuplu. Din acest motiv, taurii preferă să se reorienteze către altă persoană alături de care să-și petreacă viața.

SCORPION:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane cu firi complexe și pentru a nu se plictisi într-o relație, este nevoie ca persoana de lângă el să fie la fel pentru a-i menține interesul și flacăra pasiunii aprinsă.

Scorpionii se vor plictisi imediat de un partener care nu are același nivel intelectual cu al lui, același nivel financiar sau de un partener care nu are aceeași dorință de cunoaștere ca și el.