Top 4 zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Află cine este slab de înger!

Zodia in care te-ai nascut poate spune multe despre tine, in special in ce priveste viata sentimentala. Personalitatea iti este data de semnul astral si de planeta care iti guverneaza zodia. Astfel, alegerile pe care le faci adesea in viata sunt influentate de astre.

RomaniaTV.net
03 aug. 2015, 08:48
Top 4 zodii care se îndrăgostesc la prima vedere. Află cine este slab de înger!

Se spune ca dragostea este foarte complicata, iar unele persoane au tendinta sa se indragosteasca peste noapte, fara a se mai gandi la consecinte.

Iata care sunt zodiile care se indragostesc repede:

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec au un caracter impulsiv si actioneaza asa cum gandesc pe moment. Ele se indragostesc foarte repede si niciodata nu iau in calcul consecintele actiunilor lor. Au nevoie de un partener stabil, care sa le ofere dragoste, iar din aceasta cauza risca sa sufere foarte mult. Spontaneitatea este punctul lor forte.

Gemeni
Persoanele nascute in zodia Gemeni adora flirtul, le place sa faca noi cuceriri si sunt dependente de atentie. Se indragostesc foarte usor, dar dragostea nu tine prea mult in cazul lor. Uita repede de sentimente, iar acest lucru se intampla din cauza ca au nevoie de foarte multa libertate. Nu se simt bine intr-o relatie sufocanta.

Citeşte mai mult pe ele.ro