TOP 4 zodii de care să te fereşti

Horoscop: Sub aparenta blândețe și inocență, sub aparenta solidaritate și deschidere către celălalt, există o tendință de a face rău în fiecare dintre noi și asta poate fi explicat chiar științific (de ce oamenii se simt bine când fac rău celorlalți). Există însă persoane care au o poftă nebună de a deranja, de a umili, de a face rău în mod gratuit. Iată-le, într-un top al zodiilor.

25 mart. 2015, 04:41
TOP 4 zodii de care să te fereşti

LOCUL 4: FECIOARĂ
Spiritul critic și aciditatea unei Fecioare, ironia și lipsa de tact de cele mai multe ori, îi face pe acești nativi să-și piardă mințile. Din cauza vulnerabilității de a părea slabi în fața adversarului, cei născuți în zodia Fecioară vor ține mereu garda sus, chiar și atunci când nu este nevoie. Fecioara urăște ipocrizia și falsitatea, fapt pentru care la cel mai mic semn de lipsă a naturaleții și a sincerității, atacă.

LOCUL 3: LEU

Megalomania nativului Leu îl clasează pe locul 3 în clasamenul zodiilor care fac gratuit rău. Leul nu își dă seama însă jignește foarte tare lumea atunci când nu se oprește din lăudatul de sine. O face atât de bine încât reușește să îi facă pe cei din jur să se simtă inferiori. Ei se cred cei mai frumoși, cei mai deștepți, cei mai perspicace la orice.

Citeşte mai mult pe revista TEO