Top 5 cele mai pasionale zodii. Află dacă eşti printre ele

Din cele 12 semne ale zodiacului, doar câteva pot fi considerate cele mai pasionale zodii, seducătoare și deosebit de atrăgătoare pentru partenerii lor. Un chestionar on-line recent, la care au participat peste 500.000 de femei, a ajuns la o concluzie surprinzătoare: doar 5 zodii feminine au parte de cele mai multe aventuri.

21 ian. 2017, 09:45
Top 5 cele mai pasionale zodii. Află dacă eşti printre ele

Peste 500.000 de femei au participat recent la un chestionar pe probleme sexuale, în cadrul aplicației Eve, scrie libertatea.ro. Ele au răspuns la diverse întrebări legate de satisfacție și de frecvența cu care fac dragoste. Majoritatea au declarat că au o viață sexuală satisfăcătoare și doar 11% s-au arătat nemulțumite.

Citeşte şi Horoscop: Parteneri de evitat, cu orice preţ, în funcţie de zodie

Sociologii au făcut și un top al celor mai pasionale zodii feminine care se bucură cel mai mult de dragoste și aventură. Surprinzător, în top nu au fost incluse nici femeia Berbec și nici femeia Scorpion, după cum ar fi fost de așteptat. Iată care sunt cele 5 zodii de femei care au parte cel mai des de pasiune.

Femeia Vărsător, în topul celor mai pasionale zodii

Chiar dacă este cerebrală și exigentă în relația de cuplu, nativa Vărsător știe să se bucure din plin de clipele de pasiune. Pentru ea, jocurile și creativitatea partenerului contează foarte mult și știe cum să o stimuleze. Îi place să experimenteze și să încerce senzații noi, fiind deosebit de atentă și la dorințele celuilalt.

Femeia Fecioară, o perfecționistă și în intimitate

Se știe că îi place să facă totul perfect, inclusiv în dormitor. Femeia Fecioară va găsi cuvintele și gesturile potrivite pentru a aprinde flacăra în intimitate și pentru a-i menține treaz interesul partenerului ei. Partidele intime nu o plictisesc niciodată. Din contră, le vede ca pe o modalitate de a trăi la maximum viața de cuplu.

Femeia Balanță apreciază romantismul

Balanța nu se implică într-o relație intimă decât dacă partenerul ei știe cum să îi satisfacă dorințele romantice. Iar, dacă găsește bărbatul potrivit, legătura lor este ca un foc de artificii, plină de pasiune și erotism.

Citeşte şi Horoscop: Trei zodii care te ridică şi trei zodii care te coboară în dragoste

Femeia Pești, seducătoare și sentimentală

Era previzibil ca nativa din Pești să intre în topul celor mai pasionale zodii, pentru că știe cum să seducă și să îl facă pe un bărbat să viseze cu ochii deschiși. Învăluite de mister, afectuoase și romantice, lasă în urma lor dorințe nesatisfăcute, astfel încât povestea de dragoste să nu aibă niciodată sfârșit.

Femeia Săgetător, pretențioasă și pasională

Se știe că bărbatul Săgetător este craiul zodiacului, dar nici femeile născute în acest semn astral nu se lasă mai prejos. Nativa Săgetător este o libertină și nu refuză nicio ocazie de a se distra. Dar își alege cu mare grijă partenerii, pentru că este pretențioasă, impulsivă și sigură pe ea.