TOP 5 filme pe care trebuie să le vezi toamna

Iată un top 5 cu filme numai bune de văzut într-o seară răcoroasă de toamnă alături de cei dragi.

11 sept. 2014, 19:08
TOP 5 filme pe care trebuie să le vezi toamna

1. Sweet November. În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puţin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună şi să trăiască după regulile ei, ideile ei şi visurile ei. Apoi să se despartă şi să meargă fiecare pe drumul lui, fără nici o obligaţie şi, mai ales, fără perspectiva unui viitor împreună. Asta până când îl întâlneşte pe Nelson (Keanu Reeves), scrie one.ro.

2. When Harry Met Sally. Prima data când Harry o întâlneşte pe Sally este chiar după ce amândoi absolvesc universitatea din Chicago şi împreună pleacă spre New York. Ajunşi aici, fiecare va merge pe propriul drum în căutarea dragostei, însă dau greş. Se reîntâlnesc de mai multe ori, devin prieteni foarte buni şi fiecare se simte bine în compania celuilalt. Prietenia dintre cei doi ‘nu va rezista mult’, căci ambii realizează că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Citeşte şi TOP 5 filme care îţi pot salva căsnicia

3. Autumn in New York. Acest film descrie aventurile sentimentale ale lui Will Keane (Richard Gere), un playboy care se apropie de vârsta de 50 de ani, un seducător fără scrupule, până în momentul în care o întâlneşte pe Charlotte Fielding (Winona Ryder). Charlotte are pe jumătate vârsta lui Will, este o tânără de 21 de ani şi este nerăbdătoare să trăiască emoţiile vietii adulte.

4. Love and Other Drugs explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii ’90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii şi idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambiţios şi o artistă rebelă. Maggie Murdock (Anne Hathaway) este o tânără independentă, sexy, inteligentă, deschisă la minte şi nonconformistă, care nu permite niciunui obstacol să-i stea în cale şi care este sceptică cu privire la dragoste, mai ales că a fost diagnosticată cu maladia Parkinson în primul stadiu de evoluţie.

5. The Romantics. Şapte prieteni buni se reunesc pentru nunta unuia dintre ei. Problema este că mireasa şi domnişoara de onoare sunt îndrăgostite, amândouă, de viitorul mire.

Citeşte şi Ce filme vedem în septembrie