Top 5 ROMÂNCE care s-au cuplat cu străini celebri FOTO

Se spune că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Ei bine, unele dintre ele au reușit chiar să-și croiască drum spre inima celebrităților internaționale.

31 mai 2015, 11:34

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu, poate cea mai controversată prezență feminină din showbizul românesc actual, i-a sucit minţile pilotului austriac Felix Baumgartner, omul care a sărit din stratosferă. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui interviu pe care românca i l-a luat austriacului în timpul primei sale vizite în România. Felix Baumgartner a descris-o pe Mihaela Rădulescu drept iubirea vieții lui și cea mai sexy și inteligentă femeie.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu: „Facem şi dragoste în engleză”

Alina Pușcău şi Vin Diesel

Alina Pușcău, celebră prin defilările sale pentru Victoria’s Secret, a devenit cunoscută la nivel mondial abia după începutul poveștii de amor cu Vin Diesel, pe care l-a cucerit când avea doar 20 de ani. Relația a durat doi ani şi s-a terminat din cauză că faimosul actor își dorea o familie, în timp ce fata urmărea doar cariera. După Vin Diesel a urmat Brett Ratner, producătorul serialului „Prison Break”, căruia românca i-a fost credincioasă timp de cinci ani.

Catrinel Menghia şi Massimo Brambati

Catrinel Menghia a devenit cunoscută în lumea showbizului italian, apoi l-a cunoscut pe fostul fotbalist Massimo Brambati. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut, însă mariajul lor s-a terminat după şase ani din cauza geloziei și posesivității sportivului.

Mădălina Ghenea și Gerard Butler

Mădălina Ghenea a bifat mai mulţi actrori de la Hollywood, însă unul singur a fost adus în România pentru a-i cunoaşte familia, Gerard Butler. După o iubire ca în povești, apariții pe covorul roșu, plimbări romantice prin Italia, un inel cu diamant și vizite la părinți, cei doi amorezi au pus capăt logodnei lor. Înainte şi, mai ales, după Gerrad Butler, Mădălina Ghenea i-a mai încercat pe fostul acţionat dinamovist Dragoş Săvulescu, pe actorii Leonardo Di Caprio şi Michael Fassbender, pe fotbalistul Marco Borriello, iar recent s-a afişţat cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton.

Citeşte şi Mădălina Ghenea face furori. Apare GOALĂ pe posterul celui mai nou film FOTO

Iulia Vântur şi Salman Khan

Iulia Vântur a început o relație cu Salman Khan în 2011, când românca a locuit o pe perioadă în India. Deși cei doi nu și-au recunoscut relația, fotografiile care au apărut în presa indiană au confirmat legătura lor. Povestea părea că s-a terminat însă cu două luni în urmă, când Iulia Vântur s-a întors în România pentru proiectul Ferma Vedetelor, dar presa din India anunţă că urmează nunta.

Citeşte şi Iulia Vântur, mesaj pentru iubitul Salman Khan, care riscă 5 ani de puşcărie