HOROSCOP: Top 5 zodii care au şansa să câştige la X Factor anul acesta

HOROSCOP: Unul dintre cele mai râvnite premii este premiul cel mare la concursul foarte popular la noi în ţară, dar şi peste hotare, X Factor. Anul acesta cu siguranţă va veni cu multe voci bune şi pregătite să intre în lupta pentru marele premiu. Haideţi să vedem ce spun astrele despre zodiile cu şanse mari să câştige la X Factor anul acesta.

30 iun. 2015, 07:01
HOROSCOP: Top 5 zodii care au şansa să câştige la X Factor anul acesta

HOROSCOP

5. Capricorn

Una dintre zodiile care poate să obţină mult doritul premiu este Capricornul. Organizat şi ambiţios cum este el, va fi cu siguranţă pregătit să suporte criticile constructive şi să lucreze pentru a-şi îmbunătăţi vocea şi pentru a deveni o prezenţă din ce în ce mai plăcută pe scenă. Problema Capricornului este faptul că nu prea suportă să primească indicaţii în mod constant aşa că totul va depinde de cum îşi va gestiona nervii şi de cât de multă răbdare va avea fiind supus presiunii.

4. Berbec

Berbecul poate să intre liniştit în lupta pentru marele premiu de la X Factor pentru că are şanse mari de câştig. Talentul nu îi lipseşte şi, în plus, are şi acel ceva care atrage şi care îl face plăcut publicului. Problemele apar doar atunci când i se spune ce să facă. Berbecul preferă să facă lucrurile în felul lui căci aşa crede el că va ieşi cel mai bine. Juriul şi coordonatorii pot deveni inamicii lui din această cauză, ceea ce nu ar fi în interesul său deloc.

Vezi tot articolul pe YVE.ro