Top 5 zodii care nu trebuie să înşele dacă-şi doresc o căsătorie reuşită

Horoscop: În cele ce urmează vom vedea care sunt cele 5 zodii care nu trebuie să înșele dacă-și doresc o căsnicie reușită și fericită sau dacă o au deja.

15 iun. 2015, 07:49
Top 5 zodii care nu trebuie să înşele dacă-şi doresc o căsătorie reuşită

 Taur

 Nativii din zodia Taur, sunt unele dintre cele mai fidele și devotate persoane când sunt într-o relație însă, posesivitatea este întinsă la maximum și poate strica pe alocuri binele dintre cei doi. Nu caută binele în altă parte atâta timp cât partenerul le oferă siguranța de care au nevoie, necondiționată, însă, mare grijă dacă sunteți genul de persoană mai libertin, deoarece un Taur mereu va avea gândul că doriți să-l trădați sau să-l înșelați. Nu sunt persoanele care să înșele deoarece merg pe premisă că minciuna și trădarea nu au ce cauta în viață lor.

Rac

 Pentru cei născuți sub acest semn zodiacal contează extraordinar de mult dacă au parte de siguranța din partea partenerului. Fidelitatea lor este controlată de acest aspect. Vor fi devotați pe deplin dacă le sunt satisfăcute toate nevoile, inclusiv financiar, dar la cea mai mică fisură în relație, vor cauta în altă parte. 

Citeste articolul complet pe YVE.ro